Szex

“Kétszer veszítettem el a szüzességem”

Millióból egy nőnél jelentkezik az a fejlődési rendellenesség, hogy testében két méh és dupla vagina fejlődik ki. Ami miatt persze sajátosan alakul a szex.
Hazel Jones
Hazel Jones
Fotó: dailymail.co.uk

Kamaszlányként is óriási fájdalmak közepette csinálta végig a menzeszt, egészen 18 éves koráig mégsem derült ki, valójában mi okozza elviselhetetlen görcseit. A most 27 éves amerikai lány barátja unszolására ment el nőgyógyászhoz, a fiúnak ugyanis feltűnt, hogy barátnője intim zónája más. Élete első nőgyógyászati vizsgálatán – amire ezek szerint elég későn került sor – kiderült, a fiújának igaza volt, barátnője egymillióból az az egy nő, aki egy különleges elváltozással, két egymástól elkülönült méhhel és vaginával született.

A dupla méh és vagina nem ismeretlen fejlődési rendellenesség, de nagyon ritka. Amikor egy kislány nemi szervei elkezdenek kifejlődni, a méh két “csőből” kezd el kialakulni, ezek azonban a nemi érés során eggyé olvadnak össze, belőlük pedig kifejlődik a méh. Háromezerből egy esetben azonban a két cső közötti válaszfal nem bomlik le; egymillióból egy esetben pedig egymástól teljesen elkülönült méh fejlődik ki.

A lány egy amerikai tévéműsorban nyíltan beszélt problémájáról, elmesélte például, hogy amikor fiatalon a tamponhasználatot tanulta, egy osztálytársától megkérdezte, hogy melyik nyílásba kell felhelyezni a tampont – a beszélgetés rosszul sült el, iskolatársa azt hitte, hogy a popsijáról beszél a lány. A lány azt is elmesélte, hogy “adottságának” köszönhetően szüzességét kétszer veszítette el. Így nem csoda, hogy mint mondta, a szexet sokáig nem élvezte, kellemetlen és kényelmetlen volt számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top