Szex

Jön az erekciót elősegítő gumi óvszer

A gumi óvszer imázsába eddig nem tartozott bele, hogy jó hatással lenne a férfiak erekciójára, sőt pont az ellenkezőjét hittük, de ez most változhat.
 
 Pasiszótár: “Talán”

A Futura Medical nevű brit cég rukkolt elő a CSD500 elnevezésű gumi óvszerrel, amelynek az elejében olyan gél van, ami kitágítja az ereket, és így javítja a pénisz vérellátását. A gél hatóanyaga erősebb erekciót idéz elő és megnöveli a pénisz méretét.

Az óvszert nem az erekciós zavarokkal küzdő férfiaknak ajánlják, hanem az olyanoknak, akik teljesen egészségesek ugyan, de szeretnének erősebb erekciót elérni közösülés közben.

Jön az erekciót elősegítő gumióvszerA gyártó cég tesztelte is az óvszert a hagyományos gumikhoz képest. A tesztben résztvevők szignifikáns többsége azok közül, akinek volt valamilyen preferenciájuk, vagyis azok, akik észleltek különbséget, előnyben részesítették a CSD500-at.

Emellett a tesztelő párok azt is tapasztalták, hogy az óvszer használatával megnövekedett a pénisz mérete, míg a nők nagyobb gyönyörről számoltak be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top