Szex

Nem zavarja, hogy férje prostituált

Nemhogy nem zavarja, de még segíti is férje munkáját az önzetlen ara.
fotó: Mirror.co.uk
Különös házasság
Fotó: Mirror.co.uk

Borotvált fejével, szögletes arcával és pocakjával Jonathan nem feltétlenül egy álompasi, a 26 éves brit férfi férfiasságával mégis egészen jól keres, eszkortként 100 font (36 ezer forint) az órabére, de plusz 200 font extra, ha szexelni is kell – így a heti 1000 font biztosan megvan. A történetben azonban nem is ez a legmeglepőbb részlet, érdekesebb, hogy felesége, Louise egy percig nem bánja, sőt még abban is segédkezik, hogy férjének minél több kliense legyen. Felöltözteti, segít kiválasztani a ruhákat, mos, vasal rá. 

“Férjem munkáját nem tartom megcsalásnak, ez csak egy szolgáltatás – mondja a fiatal nő. – Eleinte nem akartam tudni, hogy pontosan mit csinál, de aztán hamar rájöttem, jobb tudni, mint bizonytalanságban otthon ülni.” S míg az édesapa dolgozik, vagyis épp mással szexel, addig Louise otthon várja két gyermekükkel együtt. “Agyban kikapcsolom a dolgot, tudom, hogy mással csak szexel, de velem szeretkezik” – magyarázza a nő. 

A férfi hetente átlagosan öt nővel találkozik, az unatkozó háziasszonytól a szingli karrieristáig minden nőtípussal találkozott már. Előfordul, hogy csak kísérőként van jelen, de arra is akadt példa, hogy swingerbárba kellett elkísérnie aktuális partnerét. Az óvszer és a havi szűrés kötelező, bűntudata pedig soha nincs. Eszkortként csak addig akar dolgozni, amíg minden tartozásukat visszafizették. 

Nem zavarja, hogy férje prostituáltVálságban a házasságotok? Adj magatoknak egy utolsó esélyt, és bízzátok magatokat a Nők Lapja Café szakértői csapatára! A részletekért kattintsatok ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top