Szex

Esküvőn és céges bulin lépnek félre a pasik

Ha nem akarod, hogy megcsaljon a pasid, semmiképp ne engedd el egyedül egy esküvőre - nagyjából ezt a következtetést lehet levonni, ha komolyan vesszünk egy témába vágó felmérést.

Esküvőn csalják meg párjukat a férfiakA házasságban élők számára (!) létrehozott Illicit Encounters internetes társkereső üzemeltetői arra voltak kíváncsiak, hogy melyek azok az események, ahol a férfiak leginkább hajlamosak megcsalni a párjukat. A 2000 válaszadó bevonásával készült felmérésből kiderült, hogy legnagyobb valószínűséggel olyan esküvőkön csábulnak el, ahová kísérő nélkül mennek. A második helyre a legénybúcsú került, a harmadik helyen a karácsonyi céges buli, a negyediken pedig az osztálytalálkozó végzett.

A kutatásban nőket is megkérdeztek arról, hogy szerintük hol van a párjuk legnagyobb kísértésnek kitéve. A sorrend itt másképp alakult: az első helyre a céges karácsony, a másodikra a legénybúcsú, a harmadikra az osztálytalálkozó került, az esküvő pedig csak a negyedik lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top