Szex

10 erotikus könyv nőknek – ezeket érdemes elolvasni

Izgalmas olvasmányokat ajánlunk. A kifejezetten nőknek szóló, egyszerre erotikus és romantikus könyveket az interneten is beszerezheted. Válogatásunkban nemcsak újonnan megjelent, hanem klasszikus regény is szerepel. Szigorúan 18 év felett.

Az erotika a nőket sem hagyja hidegen. Sőt a könyvek lapjain leírt és a fantáziádban elképzelt szituációk talán még izgalmasabbak lehetnek, mint a filmekben tálalt látvány. A kifejezetten nőknek szánt erotika őszinte és stílusos, egyedi élményt nyújtva ezzel az olvasóknak. Nemcsak esti olvasmányként ajánljuk a 10 erotikus regényt, de például a pároddal eltöltött nyaralást is megédesítheted. A részleteket rád bízzuk.

1. erotikus könyv nőknek: Mademoiselle S. szenvedélye

Az erotikus történet 1929-ben játszódik. A “jó házból való” lány megismerkedik a házas férfival. A két évig tartó kapcsolat során Simone a legszenvedélyesebb szerelmi kalandot éli át. Leveleiben szégyentelen őszinteséggel és szókimondó bátorsággal mesél a férfi utáni vágyakozásról, akit legszívesebben magához láncolna, kerüljön bármibe.

Szerző: Jean-Yves Berthault, Alexandra Könyváruház – 2540 Ft

10 erotikus könyv nőknek - ezeket érdemes elolvasni

2. erotikus könyv nőknek: Szenvedélyes örömök

A könyv az ötkötetes sorozat utolsó darabja, melyben az ördögi erő és az emberi jóság kerül szembe egymással. A regény önállóan is megállja a helyét, persze még izgalmasabb, ha az olvasást az első résszel kezded.

Az erotikával jócskán teli tűzdelt történet férfi főhőse, Lucifer Nicholas ördögi módon hálózza be a legvadabb szenvedélyre éhes nőket. Legújabb kiszemelt áldozata az előkelő származású és rendkívül vonzó könyvtárosnő. Mindkettejük élete gyökeres fordulatot vesz, amikor New Yorkból színre lép Timothy Blair, a kék szemű férfi…

Szerző: Bertrice Small, Alexandra Könyváruház – 2540 Ft

10 erotikus könyv nőknek - ezeket érdemes elolvasni

3. erotikus könyv nőknek – Életem története

A 20 éves Alison Manhattanben él, épp elhagyta a pasija, ráadásul apja nem adta oda a színészképzőre szánt pénzt. Így indul a könyv. Aztán a fergetegesen humoros történetből egyre inkább kibontakozik az is, hogy a bulizásból, a csillogó élvezetből, erotikus játékokból álló felszín alatt komolyabb tragédiák húzódnak, mint egy-egy szakítás… Imádni való regény.

Szerző: Jay McInerney, 1530 Ft

4. erotikus könyv nőknek: Az Arab

A könyv egyszerre megbotránkoztató és szívbe markoló történet mutat be, amelynek középpontjában nem mindennapi, a szaúdi herceg és a gyönyörű magyar nő között szövődött szerelemről olvashatunk. A titkokkal és szenvedéllyel teli sikerkönyv erotikus stílusban dolgozza fel a nyugati és keleti világ eltérő párkapcsolati szemléletének kényes témáját.

Szerző: Borsa Brown, Libri – 3315 Ft

10 erotikus könyv nőknek - ezeket érdemes elolvasni

5. erotikus könyv nőknek: Szerelem extrákkal

Mindenütt jó, de a legjobb szerelmeskedni. Ugyanakkor csöppet sem mindegy, kivel, mikor, hol, és főleg, hogyan. Az erotikus regény, amit el kell olvasnod, azt a határt feszegeti különleges irodalmi igényességgel, hogy vajon perverzió-e, amikor valaki a szőrmére indul be, vagy latexruhát ölt, esetleg csipkeálarcot visel…

Szerző: Irina Turecka, Könyvtündér – 1865 Ft

10 erotikus könyv nőknek - ezeket érdemes elolvasni

6. erotikus könyv nőknek: A postás mindig kétszer csenget

Megunhatatlan klasszikus, amelyből Jessica Lange és az immár 79 éves Jack Nicholson főszereplésével felejthetetlen film is készült. Kötelező elolvasni.

Szerző: James M. Cain, Polc.hu – 1530 Ft

10 erotikus könyv nőknek - ezeket érdemes elolvasni

7. erotikus könyv nőknek: Gyönyörű rohadék

A briliáns elmével megáldott és rendkívül csinos Chloe mindent belead a munkájába, e mellett épp most szerzi  MBA-diplomáját. Egyetlen problémája csupán a főnöke, Bennett, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan – és nem mellesleg ellenállhatatlanul vonzó férfi: Gyönyörű Rohadék…

Szerző: Christina Lauren, Bookline – 2800 Ft

10 erotikus könyv nőknek - ezeket érdemes elolvasni

8. erotikus könyv nőknek: Egy lány beállít az esküvőre

Elég fura cím, nem? Nos, mindenesetre az érzéki pillanatokban bővelkedő történetből megtudhatjátok, mi történik azt követően, hogy a lány beállít az esküvőre. Sejtelmesen csak annyit árulunk el, a nászéjszaka nemcsak a menyasszonynak tartogat meglepetéseket. Forró szenvedély, kéjes izgalom és döntések hosszú sora vár rád, ha elolvasod ezt a könyvet.

Szerző: Helena S. Paige, Könyvtündér – 2617 Ft

10 erotikus könyv nőknek - ezeket érdemes elolvasni

9. erotikus könyv nőknek: Enchanted – Megigézve

A világ kedvenc tündérmeséinek erotikus gyűjteménye ez a kötet. A gyönyörű hercegkisasszonyt ezúttal szerelmi hármasfogatra csábítja a fehér lovon érkező herceg és a vonzó komorna. És ez még csupán a kezdet. A 13 klasszikus mese egyedülálló és kifejezetten felnőtteknek szóló változata garantáltan felizgat és kíváncsivá tesz. Ezután tutira másképp látod majd a tündérmeséket…

Szerző: Nancy Madore, Bookline – 2300 Ft

10 erotikus könyv nőknek - ezeket érdemes elolvasni

10. erotikus könyv nőknek: Szex és titkok

A humoros, vagány stílusú könyv nem receptet, hanem reményt ad, hogy a nehézségek ellenére te is elboldogulhatsz és megtalálhatod önmagad és a társad a párkeresés útvesztőjében – mintha csak a Szex és New York sorozat folytatódna a történettel.

Szerző: Szöllősi Györgyi, Libri – 2745 Ft

10 erotikus könyv nőknek - ezeket érdemes elolvasni

Olvass még nőknek szóló erotikus könyvekről az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top