Szex

“Helló világ, épp gumiban szexelek!”

Ma már nemcsak a vacsora, de a szex helyszínét is bejelölhetjük a közösségi oldalakon.

Azt már bőven volt időnk megszokni, hogy Facebook-ismerőseink valamiért fontosnak tartják megosztani, hogy éppen melyik étteremben vacsoráznak, hol vörösboroznak, de ahhoz még kell egy kis idő, hogy felfogjuk, miért jó az, ha közhírré tesszük, hogy éppen hol szexelünk.

Amerikából indult a Where did you wear it? (Hol viselted?) honlap ötlete, aminek egyetlen szent célja, hogy az óvszerhasználatra biztasson mindenkit, mellesleg pedig lehetővé teszi azt is, hogy világgá kürtöljük, hogy éppenséggel nem kocsmában ülünk, hanem biztonságosan szexelünk – amit egy interaktív térképen egy pici kék pontocska jelez. 

Seattle-ben sokat adnak a biztonságos szexre
Seattle-ben sokat adnak a biztonságos szexre Fotó:wheredidyouwearit.com

Ahhoz, hogy a rendszerbe belépjen a felhasználó, az óvszer csomagolásán található QR-kódot kell beszkennelni, és máris ott leszünk a térképen. S bár a kétdimenziós kóddal ellátott óvszereket elsőként a nyugati parton dobták piacra, néhány gumi eljutott a keleti partra is. A dolog célja tényleg nem más, mint játékosan rávenni a fiatalokat arra, hogy gumiban szexeljenek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top