nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
A sikertől a nők is hűtlenek lesznek?

A sikertől a nők is hűtlenek lesznek?

Álszentül azt hisszük, hogy csak a magas pozícióban lévő férfiak lépnek félre? Legfrissebb kutatások szerint mi, nők sem bírunk a vérünkkel, ha hatalom kerül a kezünkbe.
NLCafé
f Ajánlom
A hatalom a nőknél is hűtlenséggel jár

 Olvass tovább!

– További szexhírek

Az újságok ontják az olyan történeteket, amelyeknek férfi politikusok vagy sztárok a hűtlenkedő főszereplői. Az ilyen jellegzetes sztorik közé tartozik Dominique Strauss-Kahn ügye, illetve az is, hogy Arnold Schwarzenegger a minap bevallotta, hogy közös gyereke van a házvezetőnőjével. És a házasságon kívül született porontyok sorának állítólag itt még nincs vége…

A hatalom a nőknél is hűtlenséggel járAzonban téves azt gondolni, hogy csak a magasra törő férfiak csalfák. A sokat kereső, sikeres nők pont annyira hajlamosak a hatalmukat fiatalabb partnerek meghódításra felhasználni, mint a férfiak. Joris Lammers, a hollandiai Tilburg Egyetem professzora legalábbis erre az eredményre jutott anonim felmérése során, amelyben 1500 embert kérdeztek meg, hogy vajon minél több hatalma van egy nőnek, annál valószínűbb-e, hogy félre fog lépni?

Mindazonáltal az új kutatásból az is kiderült, hogy nők alapvetően nem hűségesebbek a férfiaknál; csak az elmúlt évtizedekben-századokban egyszerűen nem volt lehetőségük és elegendő magabiztosságuk a házasságtöréshez. Annak, ami pedig megtörtént, persze kevésbé volt publicitása.

Akárcsak a férfiak, a nők is úgy találják, hogy a hatalom az egyik legerősebb afrodiziákum. És csakúgy, mint a férfiak, nem tudnak ellenállni ők sem a titkos félrelépések izgalmának. Emellett ezek a hatalommal rendelkező nők sem szégyellik a tetteiket jobban a férfiaknál, és a bűntudat sem gyötri őket különösebben.

 

Megosztás Facebookon