Szex

A neved elárulja, milyen vagy az ágyban

Tudtad, hogy a keresztneved alapján következtetni lehet arra, hogy milyen vagy az ágyban? Mert mi nem.
“Helló! Alexander vagyok.”

A német párkapcsolati terapeuta Clemens Beöthy meggyőződése, hogy ez bizony így van. Bár megállapítását tudományosan nem tudja alátámasztani, 15 év és 20 000 terápiás ülés után mégis azt állítja, hogy a keresztnevek meghatározott intim “képességeket” hoznak magukkal. Állításának egy egész könyvet is szentelt, amiben kigyűjtötte, az egyes keresztnevek milyen szexuális adottságokkal bírnak. Íme, néhány név:

Alexandra – Magas elvárásokkal gyakran elriasztja az érdeklődőket. Kimagasló jártasságot mutat az orális kényeztetés művészetében.

Alexander – Könnyen felizgatható, különösen, ha a partnere csábító fehérneműt visel. Szívesen fantáziál arról, hogy a kedvese maszturbál.

Beáta – Kertelés nélkül kimondja, mit is akar; hezitálás nélkül kezdeményez.  A mindennapokban megjátssza ugyan a ladyt, ám az ágyban vad, szinte kielégíthetetlen. 

Krisztina – Időre, bizalomra van szüksége, és általában távolságtartó, sokszor passzív marad. A szexet általában a kanál pózban élvezi, elutasítja a pornót és  a szexuális segédeszközöket.

Éva – Be nem váltott ígéret, tabuk és komplexusok béklyójában mozog, a különleges izgalmak helyett a gyengéd érintést, a simogatást részesíti előnyben.

Sára
– Az ágyban aktív és ötletgazdag, a gyenge szeretőknek hamar ajtót mutat. Érdeklődik a tantra és az erotikus irodalom iránt.

A neved elárulja, milyen vagy az ágyban!“Megsúgom, hogy nő vagyok. Nem vagyok sem leszbi, sem bi, mégis szeretek nőkkel szexelni. Viszont csak férfit tudok szeretni.” – A Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon most te is üzenhetsz nekünk, anonim, regisztráció nélkül. Kattints ide!

Karolina – Teljesen feloldódik, odaadja magát, az aktusra erős hanghatásokkal reagál, amit képes a csúcspontnál egészen az ordításig fokozni.

Kata/Katja/Katerina – Pontosan érzi, hogy mi az a maximum, amire a partnerének szüksége van. A határokat azonban ő kívánja megszabni, ha ebben gátolják, akkor passzív ellenállásba menekül.

János – Tökéletes szerető! Csupa fantázia és odaadás, tabuk nélkül – és mindezeken túlmenően egy nagyon tettre kész, szorgalmas  “szerszámmal” megáldva.

Olivér – Nem ismer gátlásokat, a piszkos fantázia pörgeti fel: szado-mazó, megkötözős játékok izgatják, ám emellett végig ő akar maradni a főnök.

Péter – Együtt érző, gyengéd, szenvedélyes és gazdag fantáziával rendelkezik – a tökéletes szerető. Ha ez nem elég, nagy szexuális teljesítőképességgel rendelkezik, amit általában egészen idős koráig megőriz.

Dominik – Mivel náluk otthon nem téma a szexualitás, a testi szerelem terén szüksége van egy tapasztalt tanítónőre. Idővel jó tanítványnak bizonyul, nyíltságról és fantáziáról tesz tanúbizonyságot, esetenként a szado-mazó játékok elől sem zárkózik el.

Ronald/Ronny – Szakadatlanul a szex jár a fejében. Legszívesebben külföldi nőkkel kezd kapcsolatot, mivel őket “bevállalósabbnak” tartja. Inspirációért a szexshopokat és a swingerklubokat látogatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top