Szex

Erre figyel egy pasi, amikor először fekszel le vele

A Bluebella nevű angol fehérneműcég felmérése szerint a nők átlagosan hat órát (!) készülődnek, mielőtt először engednének be az ágyukba egy új pasit. Vajon tényleg arra figyelnek ilyenkor, amire érdemes?

Hat órát? Az majdnem egy komplett munkanap. Hogy a fenébe van erre bárkinek ideje? Így pufogtam magamban, amikor egy kicsit jobban belegondoltam a dologba. Haj, smink, a megfelelő ruha és fehérnemű kiválasztása (rosszabb esetben új darabok vásárlása), epilálás, gyantázás, sőt akár takarítás (már ha a nő biztosítja a randihelyszínt). Ezek egytől egyig piszkosul időigényes dolgok, és férfiaggyal nehéz is elképzelni azt a türelmet, ami a véghezvitelükhöz szükséges, de arról továbbra sem vagyok meggyőzve, hogy tényleg a fentieken múlna a siker. Hiszen mint a felmérés mutatja, ily módon felkészülni hat órába kerül, pedig levetkőzni és ágyba bújni gyakran alig egy perc, vagy radikálisabb esetben másodpercek kérdése.

A pasik szerinted tényleg a frizurádra, a sminkedre, a méregdrága csipkés melltartódra vagy a kitakarított hálószobádra kíváncsiak, amikor első alkalommal vagytok együtt? Egy átbulizott éjszaka utáni egyéjszakás szex is tud időnként fergeteges lenni, pedig arra az ember nincs így felkészülve. Persze egy alaphigiénia elengedhetetlen, de felesleges túlzásokba esni. A Men’s Health magazin fórumozói segítségével íme, itt egy lista a dolgokról, amikre tényleg érdemes koncentrálnod.

Mellek

Igen, férfiakról van szó. Valahonnan ismerem őket jól. Khm. Nem is fűznék hozzá különösebb megjegyzést, csak annyit, hogy a legtöbb pasi számára a világ legtökéletesebb melle mindig az, ami éppen ott van előtte.

Erre figyel egy pasi, amikor először fekszel le vele

 

Természetesség

Igen, az első alkalommal is magadat add! Sem a viselkedésedben, sem a ruházatodban nem érdemes mást játszanod, mert az előbb-utóbb úgyis kiderül. Őrüljön meg azért, aki vagy. A túl sok készülődés ezért is lehet káros. Túlságosan ráfeszülhet az ember. Persze ha neked az a természetes, hogy órákon át készülsz a találkozóra, tedd azt. A lényeg, hogy ne akarj másnak látszani ebben a helyzetben sem, mint aki vagy.

Erre figyel egy pasi, amikor először fekszel le vele

Határozottság

Sokan elvárják a pasiktól, hogy a gondolataikban olvassanak, pedig ez az esetek többségében nem megy, pláne nem az első alkalommal. Légy határozott, mondd és mutasd, mi a jó neked! A darab faként fekvő, mindent csendben “tűrő” lányok nem a legideálisabbak a pasik feltüzelésére. Ha pedig valami nem tetszik, merj nemet mondani! Persze ebben a helyzetben a “nem” szó használata helyett hasznosabb lehet az “inkább”…

Erre figyel egy pasi, amikor először fekszel le vele

Pózok

Oké, a férfi olyan fajta, aki szeret irányítani, de időnként kifejezetten izgató tud lenni, ha nem ő dönti el, milyen pózban legyetek együtt. Légy kreatív! Hidd el, meglesz az eredménye, és senki sem fogja megkérdezni, hogy ezt vagy azt a pózt hol tanultad.

Erre figyel egy pasi, amikor először fekszel le vele

 

Önbizalom

Nem, nem kicsi a melled, és nem, nem túl nagy a feneked. Hidd el, a testarányaidat a pasi már a ruhán keresztül is látta, és valahogy csak kikötött veled abban az ágyban. Ne parázz a lenőtt hajadon, felejtsd el a bőrkeményedést a lábadon, és ne érdekeljen, ha nyáron esetleg nem vagy elég napbarnított. A fickó ott van veled, hidd el, bejössz neki. Ő ezeket úgyse fogja kiszúrni, akkor te miért izgatod magad?

Erre figyel egy pasi, amikor először fekszel le vele

Szemkontaktus

Ne kapcsold le a villanyt a hálóban, mert akkor pont az egyik legizgalmasabb résztől fosztod meg magad és a partnered: a szemkontaktustól. A pasik nagy része egyszerűen imád elmerülni a partnere tekintetében, szóval a szemet kiemelő smink használata talán nem is olyan nagy hülyeség…

Erre figyel egy pasi, amikor először fekszel le vele

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top