Szex

47-szer végez önkielégítést munka közben

Egy brazil bíró legálisan engedélyezte egy könyvelőnek, hogy a munkahelyén végezzen önkielégítést.
Önkielégítés bírói engedéllyel
Olvass tovább!

– Miért csalfák a politikusok?

– Szexi fehérnemű a piros betűs napokon is

Emellett a nő nyugodtan nézhet pornót is az irodai gépeken. Persze itt nem csak arról van szó, hogy a hölgynek milyen jogai vannak. A 36 éves Ana Catrian Bezerra bizonyítottan hiperszexualitásban szenved, emellett pedig komoly szorongásos állapotok is gyötrik. Az említett betegségek pedig megakadályozták őt abban, hogy rendesen elvégezze a munkáját, mivel kényszert érzett arra, hogy munka közben, naponta mintegy 47-szer maszturbáljon. Miután a hölgy rájött, hogy a betegsége veszélyezteti a munkáját, így aztán segítséget kért és bíróság elé vitte az ügyet.

A bíróság ugyan engedélyezte neki, hogy munkaidőben maszturbáljon és közben pornót nézzen, azonban a “pótcselekvés” túl sok időt vont el a munkájától. Ezek után egy olyan gyógyszert kezdett szedni, amitől a maszturbálási kedve csupán napi 18 alkalomnyira csökkent.

Önkielégítés bírói engedéllyelA szakemberek nagy érdeklődéssel fogadták a nő állapotát, hiszen a hiperszexualitás nem hivatalos betegség, így arra gyanakszanak, hogy a hölgy a bipoláris depresszió és az obszesszív-kompulzív kényszer  kombinációjától szenved. A szexfüggőség többnyire sosem önmagában járó állapot, más dolgok is mindig vannak mögötte.

Hazánkban azért nem valószínű, hogy a munkahelyi maszturbálást hamarost engedélyezni fogják, hiszen a nem maszturbáló munkavállalóknak is vannak jogai: például ahhoz, hogy ne kelljen a maszturbáló kollégát nézni/hallgatni.

Forrás: AOL

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top