Szex

3 tuti étel az eget rengető orgazmusért

Az étkezés és a szex évezredek óta összetartozik. Egyes élelmiszereknek egyenesen csodatévő hatást tulajdonítottak és tulajdonítanak az ágyban. Néhányukról pedig a tudomány is igazolta, hogy fokozzák az orgazmusra való készséget.

Rágcsálj spárgát!

Ez a zöldség tele van folsavval, amely emeli a hisztamin szintjét a vérben – ez az ingerületátvivő anyag pedig segíti az orgazmust. A spárga a protodioscin nevű vegyületben is gazdag, erről pedig több kutatás is bizonyította, hogy elősegíti a szexuális izgalom létrejöttét, sőt, egyes férfiaknál a merevedési zavart is gyógyítja.

Tálalj egy kis vörös húst!

A sovány vörös hús kiváló cinkforrás: ez az ásványi anyag kordában tartja a szervezetben a prolaktin nevű hormon termelését, amelynek túlságosan magas szintje akár szexuális zavarokhoz is vezethet. Válassz minél soványabb szeleteket!

3 tuti étel az eget rengető orgazmusért

Rendelj egy pizzát!

A sajt magnéziumban gazdag: erre az ásványra az izmoknak van szükségük az orgazmus közbeni összehúzódáshoz. Ráadásul a kutatok szerint a sajtok illata fokozza a nemi szervek vérellátását.Legyen a pizzán néhány egészséges feltét, például gomba és brokkoli, amelyek sokat tartalmaznak az A-vitaminból (illetve annak elővitaminjából). Ez a vitamin a progeszteron hormon termelődését szabályozza, amely a szexuális vágyért is felelős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top