Trend

Élő szexbabává műttette magát az anyuka

Megcsalták, így vágott vissza. Már számos műtéten van túl, de még mindig elégedetlen a külsejével.

Megcsalta a vőlegénye – két gyermekének apja –, ezért a 31 éves Cindy Moore úgy döntött, élő szexbabává operáltatja magát.

Mikor kiderült párja hűtlensége, először az edzőterembe vetette bele magát, hetente hétszer edzett, és szigorú diétába kezdett, így rövid időn belül a 24-es ruhaméretből a 12-esbe fogyott bele. Ez azonban nem volt elég neki, még drasztikusabb változást akart.

Az angliai Salfordban élő kétgyermekes anyuka már 10 ezer fontot (átszámítva mintegy 3 millió forintot) költött különféle operációkra, többek között mellnagyobbításra, ajakfeltöltésre és hajhosszabbításra. Cindy azonban még mindig elégedetlen, ismét kés alá fekszik a tökéletes külsőért, ezúttal újabb mell-, és fenékplasztika vár rá.

Extrém kinézetével komoly népszerűségre tett szert a közösségi médiában: az Instagramon már több mint 40 ezer rajongója van, a Facebookon pedig 5 ezer ismerőse és 3 ezer követője. Sőt jól is keres élő szexbabaként: fotóit 25 fontért (átszámítva 9 ezer forintért) árulja a neten.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top