nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
Szexjáték-automatába szorult a keze – videó

Szexjáték-automatába szorult a keze – videó

Tűzoltóknak kellett kiszabadítania a szerencsétlenül járt férfit.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szexkütyü-automata ejtett foglyul egy férfit a kelet-kínai Csecsang tartományban. Félórányi próbálkozás után kénytelen volt kihívni a tűzoltókat, mert akárhogy erőlködött, nem tudta kihúzni az ajtóba beszorult kezét. Mikor megérkezett a „felmentő sereg”, azt hazudta a szerencsétlenül járt férfi, hogy karbantartó, remélve, hogy így nem égeti le magát.

Már egész kis tömeg gyűlt köré, kíváncsian figyelték a mentési akciót. A tűzoltóknak végül sikerült kivágni az automata műanyag ajtajából a férfi kezét, aki komolyabb sérülés nélkül megúszta a kalandot, viszont rendőrségi kihallgatás várt rá. Mivel az automata üzemeltetőjétől kiderült, egyáltalán nem hívott karbantartót azon az estén.

A kiszabadított férfi ez után töredelmesen bevallotta, hogy azért próbálta erőszakkal feszegetni az ajtót, mert elnyelte a pénzét, amivel egy szexjátékot akart venni az automatából. Először ugyan felhívta a vevőszolgálatot, hogy térítsék neki vissza a pénzt, de amikor eltelt 10 perc is, s nem történt semmi, úgy döntött, erőszakkal veszi ki a már kifizetett szexkütyüt. Az automata azonban bosszút állt.

(via)

Megosztás Facebookon