Szex

Már a gigapéniszekre is kapható óvszer

Végre fellélegezhetnek azok a férfiak, akiknek akkora a nemi szervük, mint a Pringles snack doboza.

Az angliai székhelyű TheyFit óvszergyártó cég mindenkire gondol. Egy hete a világ legkisebb óvszerét dobták piacra, megcélozva azokat a férfiakat, akik a hagyományos méretű gumiknál kisebb méretűekre vágynak. Most pedig a világ legnagyobb méretű óvszerével rukkoltak elő. Szóval mostantól a gigapéniszekre is jut passzentos kondom.

A TheyFit olyan közvélemény-kutatásokat lobogtat, melyek szerint a férfiak 10 százalékának túl kicsik a jelenleg árult óvszerek, s emiatt szex közben gyakran fájdalmat és zsibbadást éreznek. Ezt a komoly problémát pedig mindenképpen orvosolni kellett! Így született meg a Pringles snack doboz méretű gumi, a G31. Még a Durex és a Magnum XL-es óvszerek méretén is túltesz, a szélessége 69 mm, a hossza pedig 24 centi.

Így a nagyobb pénisszel megáldott férfiaknak többé már nem kell attól tartaniuk, hogy használat közben elszakad a gumi, a túl szűk kondom pedig többé nem tesz keresztbe az orgazmusnak.

Halleluja!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top