Szex

Piacra dobták a világ legkisebb óvszerét

A felmérésekből az derült ki, hogy több millió férfi nap mint nap kisebb méretű óvszereket keres.

Az angliai székhelyű TheyFit óvszergyártó cég megalkotta a világ legkisebb gumiját, mivel a felmérésekből az derült ki, hogy több millió férfi nap mint nap kisebb méretű óvszereket keres.

Annak ellenére, hogy egyetlen férfi sem ismeri be szívesen, hogy sehogy sem passzol rá a méret, a TheyFit közvélemény-kutatásokkal tudja bizonyítani, hogy nagyon is szükség van kisebb méretű óvszerekre. Hála nekik, immár megvásárolható a világ legkisebb óvszere.

Az átlagos óvszer körülbelül 17 centi hosszú, míg az új típusú körülbelül ennek a negyede. A TheyFit olyan minióvszereket dobott piacra, amelyek hossza 7,6 centitől kezdődik (2,6 cm a szélességük).

Forrás: TheyFit

Mégis hogy dönthetik el a férfiak, hogy tényleg ez kell-e nekik? Kezdésnek elég, ha válaszolnak a cég honlapján feltett kérdésekre, mint például a következőkre: „Volt már úgy, hogy túl hosszúnak érezted az óvszert?”, „Lecsúszott már használat közben?” Sőt a weboldal grafikákkal is szemlélteti az eddig forgalmazott óvszerek és az új típusú kondomok közötti különbséget – ami szinte alig van.

És azért, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban passzolót a világ legkisebb óvszeréből, a gumigyártó 65-féle méretben biztosítja ezt.

Mert ugye: minél tökéletesebb az óvszer, annál jobb a szex!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top