Szex

Rengeteg a kollégái fotóira maszturbáló ember

Sok ember saját munkatársa közösségi oldalaira feltöltött fotóit használja az önkielégítéshez.

Amikor lősz magadról egy jó kis szelfit, vagy hagyod magad lefotózni bikiniben a nyaralás során, eszedbe sem jut talán, de onnantól kezdve, hogy feltöltöd a Facebookra vagy az Instagramra, bárki bármit csinálhat vele. Például saját szexuális kielügélése érdekében használja. Nos, pedig ez elég gyakran megtörténik, a SugarCookie új kutatása szerint.

A közel kétezer résztvevővel a közösségi médiában rejlő, titkos szokásokat vizsgáló felmérés szerint öt férfi közül kettő maszturbált a munkatársai közösségi médiafotóit segítségül használva. A megkérdezettek többsége azt mondta, hogy megnézték munkatársaik szociális médiabeli profilját. Ez teljesen természetes ma már, hiszen kíváncsi vagy akár a főnököd, akár a kollégáid privátabb oldalára is.

Az Egyesült Királyságban a nők 67%-a ismerte el, hogy megnézik kollégáik fotóit, míg ez az arány az amerikai nőknél csak 38%. Persze, ez lehet egy gyors átpörgetés is csak, miután ismerősök lettek a másikkal. 

Ám nemcsak a férfiak „bűnösek”, a nők 42% vallotta be, hogy kollégái képeire önkielégített. Számukra viszont nem olyan meglepő a jelenség, az derült ki a felmérésből, ugyanis a megkérdezett nők 51%-a gyanította, hogy kollégáik maszturbáltak a fotóikra, szemben a férfiak 21% -ával.

Úgy tűnik tehét, hogy a munkatársakkal kapcsolatos fantáziálás természetes, azt meg ugye lehetetlen szabályozni, hogy mi van a másik fejében. Persze, nyugtalanító tudni, hogy valaki a te ártatlan képeidet használja a kielégüléshez anélkül, hogy beleegyeznél, de ha a fotóid felkerülnek az internetre és bárki számra elérhetőek, akkor lehetetlen korlátozni az emberek gondolatait, amikor megnézik őket. Más kérdés, hogy mi van akkor, amikor ez már nemcsak a munkatársad fejében kavarog, hanem különböző utalásokat tesz rá, te pedig nem kérsz belőle.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top