Szex

Többre tartja a vibrátorát a férfiaknál a szexjátékfüggő szingli

A 26 éves lány szakítása után kezdte el haszálni a különböző szexjátékokat, azóta pedig nem bír leállni.

Koran Lake tavaly januárban vette első vibrátorát, miután szakított barátjával. Az elmúlt egy évben aztán a fiatal lány csak halmozta a különféle szexjátékokat, mostanra pedig már maga is elismeri, hogy az örömszerző kütyük függőjévé vált.

A lány azt mondta, ha valaki randizni akar vele, el kell fogadnia, hogy ő továbbra is használni fogja kedvenc szexjátékait, amikről egyébként azt gondolja, sokkal jobbak, mint egy hús-vér férfi.

Lake az idei Valentin-napra különleges meglepetéssel kedveskedett magának: összesen 1000 fontot költött új játékszerekre. A lány kollekciójának legértékesebb darabja egy 75 fontos Jopen Comet II Újratölthető G-pont Pálca.

Koran nem gondolja, hogy a szexjátékok iránti lelkesedése olyan nagy problémát jelentene, szerinte egyszerűen vannak olyan nők, akik minden alkalomra új cipőt vesznek, és ott van ő, aki a szexjátékokat imádja felvásárolni.

TheSun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top