Szex

Húsz évig volt szexfüggő egy nő, most elmondta, mit érzett

Saját bevallása szerint 12 évesen vált a pornófilmek rabjává, a húszas éveiben pedig szexfüggő lett. Húsz év után tudott megszabadulni a szenvedélyeitől.

Erica Garza alig 12 éves volt, amikor elkezdődött a szex- és pornófüggősége. Annak hatására kezdett felnőtt filmeket nézni, hogy az iskolában zaklatták. Fokozatosan a keményebb pornó kezdte érdekelni, egész napokat töltött azzal, hogy ezeket nézte.

A 24.hu azt írja, a most 35 éves Los Angeles-i nő a húszas éveiben vált a szex rabjává. Heti négy estét különböző klubokban töltött, hogy aztán valakivel lefeküdhessen. Az is előfordult, hogy a házibulikban a pornóhoz fűződő kapcsolatáról beszélt, így próbálta meg felhívni a férfiak figyelmét.

Azt remélte, hogy a férfiak jobban fogják kedvelni, ha azt mondja, mennyire szeret szexelni. Ha szexfüggősége nevetést, elismerést váltott ki, úgy érezte, ez az intimitás.

A függőségéről szóló könyvében azt írja, hogy a férfiak eközben azt érezték, nem kell vele érzelmesnek lenniük, a szextől pedig értéktelennek és kihasználtnak érezte magát.

Kapcsolatait tönkretette a szenvedélye. Egyszer megcsalta egyik párját, de ahelyett, hogy megpróbálta volna helyrehozni a kapcsolatot, lefeküdt egy pincérrel. Egy másik férfival az eljegyzésig jutott, el is kezdett járni a szexfüggők terápiájára, de végül inkább szakított vele, hogy még több férfivel lefeküdhessen.

Erica Garza 20 éve harcolt a függőségével, amikor egy indonéziai nyaraláson megismerte jelenlegi férjét. Mostanra egy gyerekük is született, és a nő állítja, már csak „egészséges mértékben” néz pornófilmeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top