Szex

Így néz ki egy nudista pár eljegyzése

Ez a pár valószínűleg ennél szabadabban már nem is élhette volna meg eljegyzését.

Az önazonosság és a szabadság érzete nagyon fontos, pláne egy olyan jelentőségteli alkalom során, mint az eljegyzés. A legszerencsésebb, ha a pár mindkét tagja hasonló körülmények között érzi magát fesztelenül. Nigel Seymour és Rachel Allennek valószínűleg így van ezzel, ugyanis eljegyzésüket meztelenül tartották Staffordshire-ben. A párt csupán 400 idegen figyelte, míg ők zavartalanul tartották meg életük egyik legfontosabb eseményét. 

Forrás: PA Real Life/British Naturism

Mivel mindketten a nudizmus hívei, ezért nem volt kérdéses, hogy ruha nélkül tartsák meg eljegyzésüket. Rachel egész életében a naturalizmust és a meztelenséget tartotta normálisnak. Nigel számára azonban nem volt ez ennyire egyértelmű. A férfi sokáig küzdött teste elfogadásával, de menyasszonya rengeteget segített ebben a folyamatban. 

A férfi végül egy nudista gyógyfürdőben vetkőzte le gátlásait szó szerint. Bár szerinte az emberek azt gondolják, swinger klubról van szó, nem ez a dolog lényege. 

„Ez a lazításról szól, és arról, hogy elengedjem és elfogadjam magam. Csodákat tesz az önbizalmammal.”

A pár sokkal magabiztosabbnak érzi így magát, szeretik azt a különleges szabadságot, ami a nudista életformával jár. Azt még nem tudni, hogy az esküvő is ilyen keretek között zajlik-e majd, de csodálkoznánk, ha minden vendég szó nélkül belemenne a pőre dress code-ba.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top