Szex

Híres színészek arcával hamisítanak pornót

Az elmúlt hetekben számos híres ember arcával manipuláltak pornófilmeket úgy, mintha ők szerepelnének bennük.

Egyre több pornóban tűnnek fel híres színésznők. Persze nem ők vállalták ezeket a szerepeket, hanem manipulálták a felnőttfilmeket. Az eredeti színészek arca helyett az ismert színészek arcát montírozták, például Natalie Portmanét vagy Donald Trumpét is. 

Mivel a technika egyre könnyebbé és egyszerűbbé teheti ezeket a belenyúlásokat, az sem lenne meglepő, ha holnap már saját magunkat látnánk vissza a Mélytorokban. Persze ez a veszély valószínűleg nem fenyeget minket, mivel nem vagyunk még olyan híresek, mint az amerikai elnök. 

Természetesen az egész ügy egyáltalán nem vicces, hiszen Portmanék egyértelműen áldozatok, visszaélnek az arcukkal és így a személyiségi jogaikkal is. Az említett hírességek mellett nagyon népszerűek az Emma Watsonnal, Michelle Obamával és Gal Gadot-val megmanipulált pornók, illetve más, nem szexuális tartalmú felvételek is. Kíváncsiak vagyunk, mit szólnak ezek az emberek ahhoz, hogy ezekben a filmekben látják viszont magukat. 

BBC News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top