nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
Megnyílt Párizs első bordélyháza, melyben szexbabák várják a vendégeket

Megnyílt Párizs első bordélyháza, melyben szexbabák várják a vendégeket

A prostitúció ugyan illegális Franciaországban, a szexbabák használata nem ütközik semmilyen törvénybe – ezt a rést használja ki a frissen nyílt párizsi bordélyház.
NLCafé
f Ajánlom

Bár a szexbabák valódi kultusza egyelőre a Távol-Keleten keresendő, a pszeudo típusú együttlétek elkezdtek begyűrűzni a nyugati társadalmakba is. Az első kézzelfogható példa erre nem más, mint a Párizs 14. kerületében nyitott XDolls bordély, melyben a vendégek vágyait három műanyag hölgyemény elégíti ki.

Lily, Sofia és Kim három különböző nőtípust testesít meg: Lily törékeny, ázsiai, Sofia magas, sportos, Kim pedig egy igazi buja idomokkal megáldott latina. Egy óra 90-150 euró között mozog, függően az időponttól és a létesítmény egyéb szolgáltatásaitól (relaxációs vagy moziszoba). A bordélyban a higiéniáról sem feledkeztek meg: mindegyik dolgozójukat alaposan megtisztítják és speciális eszközökkel lefertőtlenítik használat után. 

Franciaországban ez az első szexbabákkal üzemelő bordélyház, és meg kell hagyni, megálmodói zseniális üzleti érzékkel rendelkeznek: míg a prostítúció minden formája tiltott az országban, a szexbabák használata abszolút legális.

designboom

Megosztás Facebookon