nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
Házi szexvideókból gazdagodott meg a fiatal pár

Házi szexvideókból gazdagodott meg a fiatal pár

A 23 éves Kim és a 28 éves Paolo azután szeretett egymásba, hogy egy hármas felállásban összehozta őket az élet. A fiatal pár azóta házi pornóvideókból keresi a kenyerét.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 23 éves Kim és a 28 éves Paolo egy fülledt hangulatú hármas után jöttek össze, ez pedig örökre meghatározta a kapcsolatukat. A szexért rajongó exhibicionista pár ugyanis úgy döntött, házi szexvideóik eladásával fogják megszedni magukat. Egy videót többnyire 3,5 fontért, azaz nagyjából 1200 forintért árultak online, de sok kicsi sokra megy, Kim és Paolo számlájára pedig rövidesen csak úgy ömlött a pénz.

A biznisz nemsokára annyira jól ment, hogy felmondtak munkahelyükön, hogy teljes munkaidőben a pornóvideóknak éljenek. A fiatal pár azt mondja, áloméletet élnek: utazgatnak, jól érzik magukat, közben pedig azért kapnak pénzt, mert egymással szexelnek. A korábban fordítóként dolgozó Kim és a megismerkedésük előtt médiadesigner állásban lévő Paolo egyébként már korábban is kacsintgatott a pornóipar felé, de számukra az a legnagyobb öröm, hogy együtt vághattak bele ebbe a karrierbe.

Mirror

Megosztás Facebookon