nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
„Hány évesen nő bele a pénisz a kotonba?” – 20 bizarr szexkérdés, amit nem akartál hallani

„Hány évesen nő bele a pénisz a kotonba?” – 20 bizarr szexkérdés, amit nem akartál hallani

Az én tinikoromban a Bravo újságban tettek fel ilyen és ehhez hasonló kérdéseket a fiatalok a szakértőknek. Mint például, hogy a porszívó csövétől teherbe lehet-e esni.
Olga
Olga
f Ajánlom

Mivel ma már az internet csodálatos világában élünk, nincs szükségünk arra, hogy Bravo újságokban kérdezgessünk a szexről hülyeségeket, itt van nekünk a rengeteg fórum, ahol kikiálthatjuk mindet a nagy világba. És sokan meg is teszik, ahogy az alábbi 20 bizarr szexkérdésből jól látszik.

1. „Hogyan lehetnék terhes Justin Beibertől? Imádom Justint! Annyira szeretem, hogy akár most, 15 évesen is szülnék neki gyereket. Arra gondoltam, hogy elmegyek az egyik koncertjére, teszek nyugtatót az italába, aztán terhes leszek, és boldogan élünk, míg meg nem halunk. Van esetleg valakinek jobb ötlete?”

2. „Ha a barátnőm tüsszent szex után, akkor nem fog teherbe esni? Úgy olvastam, hogy az ókori görögök így védekeztek. Tehát ha leguggol és tüsszent, akkor nem tudnak felfelé úszni a spermáim, és nem lesz terhes?”

3. „Mi az a vízszerű folyadék, ami a péniszemből jön ki? Most maszturbáltam életemben először, és vízszerű folyadék jött ki belőle. Ez micsoda?”

4. „Milyen hatása lehet a túlzásba vitt maszturbálásnak? 18 éves fiú vagyok, pár éve már maszturbálok, és úgy érzem, valami megváltozott bennem, például nem növök olyan ütemben, mint régen, szex után fáj a péniszem, és már nem túl jó az állóképességem sem. Úgy érzem, nem tudom kielégíteni a nőket, és lehet, hogy ez a túl sok maszturbálás miatt van. Mi erre a gyógymód?”

5. „A nők hány százaléka használja a szexet fegyverként? A tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi. Nem szexelek nőkkel, úgyhogy őket nem tudom megkérdezni, de én nő vagyok, és sosem használtam még fegyverként a szexet. Annak alapján, amit a férfiak mondanak erről, úgy tűnik, hogy a nők többsége megteszi. De tényleg ez az igazság?”

6. „Hogyan szedjem ki a pizza szélét a fenekemből? Vissza akartam vágni az anyámnak, ezért feldugtam a pizza szélét a fenekembe. De bent ragadt, és nem akarok kórházba menni vele. Tényleg nagyon fáj, segítsetek!”

bizarr szex kérdések

7. „Miért olyan erős a spermám? Még csak négy hete vagyok együtt a barátnőmmel, de az orvos azt mondja, hogy négy hónapos terhes. Lehet, hogy túl erős a spermám?”

8. „Kicsi péniszem van, és úgy tűnik, nem tudom kielégíteni a barátnőmet. Az asztrológusom azt tanácsolta, hogy mindennap húzzam 15 percig, de már egy hónapja csinálom, és nem segített a méretén. Mit tegyek?”

9. „A barátnőmnek nem jött meg a menstruációja, amióta terhes. Aggódom, mert ha nem jön ki a menstruációs vér belőle, az azt jelenti, hogy a baba megissza?”

10. „Tegnap éjjel az előjáték alatt a férjem kiszívta az anyatejet a mellemből. Most viszont éhes a babám, mit tegyek?”

11. „Hogyan lehet felizgatni egy férfit? Holnap átjön hozzám egy barátom, és szeretném, ha túllépnénk a barátkozáson. Hogyan tudnám felizgatni? És hogyan tudnám megtenni az első lépést, hogy ne legyen neki furcsa a helyzet?”

12. „Mikor jön meg a menstruációm? 17 éves vagyok, és még mindig nem jött meg az első menstruációm. A nővéremnek már 14 éves korában megjött. Ez később történik meg nálam, mert fiú vagyok?”

13. „Hány évesen nő bele a pénisz a kotonba? 13 éves vagyok, és szerintem már szexelhetnék, mert mindenki mostanában veszti el a szüzességét körülöttem. De mindenki mondogatja, hogy védekezni kell, úgyhogy vettem kotont. Hozzámértem, de sokkal nagyobb, mint a péniszem. Mikor fog belenőni? Vagy ez csak közvetlenül szex előtt történik meg?”

bizarr szex kérdések

14. „Miért érzem úgy magam, mint egy vérfarkas, ha szexelek? A közösülés közepén nyomást érzek a mellkasomban.”

15. „Nem viccből írom: amikor erekcióm van, szabad dörzsölni, vagy az rosszat tesz a pénisznek?”

16. „Ráöntöttem a péniszemre a világítós italomat, úgyhogy most világít a sötétben. Szükségem van segítségre? Egy partiban voltam 2 napja, és véletlenül eltörtem a poharamat, aminek a tartalma befolyt a nadrágomba. Amikor felébredtem másnap, a péniszem kicsit zöld volt, és világított a sötétben. Már többször megmostam, de nem jön le róla.”

17. „Mi történik, ha erekció közben hal meg valaki? Elernyed, amikor meghal? Vagy erekcióval együtt kell eltemetni?”

18. „Hány éves korában kell elkezdeni megtanítani a kutyámat a szexre?”

19. „A pasim úgy alszik el, hogy a pénisze bennem van. Ez normális? Már egy éve együtt élünk, és az utóbbi hónapokban lefekvéskor mindig belém dugja a péniszét. Akár szexelünk aznap, akár nem, mindig így alszik el. Nem igazán tudom, mit csináljak, normális ez?”

20. „A rendszeres maszturbáció okozhat maradandó károsodást a pénisznek?”

Megosztás Facebookon