nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
A szex ebben az életkorban a legjobb

A szex ebben az életkorban a legjobb

Egy friss kutatás szerint a 66 évesek a leginkább elégedettek a szexuális életükkel!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hajlamosak lehetünk azt hinni, hogy a 20-as éveink táján jutunk a legtöbb és legjobb szexhez, pedig az igazi élvezetig 66 éves korunkig kell várni. Legalábbis ez derült ki a nyolcadik éves Singles is America felmérésből, amely nagyjából 5000 egyedülálló amerikait vizsgált.

Nem nehéz egyébként belátni, miért csak a 60-as éveinkre lendül fel szexuális életünk: ennyi idő kell, hogy tapasztaltak és határozottak legyünk az ágyban, hogy tudjuk, mit akarunk, és saját testünkkel kapcsolatban is levetkőzzük gátlásainkat és komplexusainkat. Persze ehhez azt is fontos hozzátenni, hogy a most 60-as éveiben járó generáció tagjai közül fiatalon sokan (főleg a nők) korlátozva érezték magukat szexualitásuk felfedezésében, és csak 1-2 hosszú távú kapcsolatban ismerték a szexet. A mai hatvanasok már sokkal merészebben és szabadabban élik meg szexualitásukat, ami szintén a jó szex receptjének egyik hozzávalója.

A felmérésből egyébként az is kiderült, hogy sokan még 80-90 évesen is szexelnek, sőt, maszturbálnak, és még az orális szexet is gyakorolják.

 

DailyMail

Megosztás Facebookon