Szex

Válaszol, zenél és el is mosogat a legújabb szexbaba

Az egyik legforgalmasabb kínai szexbabagyárban ezentúl nemcsak kívánatos, hanem okos robotokat is gyártanak.

Az északkelet-kínai kikötőváros, Dalian neve mára elválaszthatatlan a városban működő legsikeresebb vállalkozástól, az EXDOLL nevű szexbabagyártól. A gyárban havonta 400 szexrobotot gyártanak, népszerűségének hátterében pedig többek között a rugalmassága áll: a vevők itt személyre szabhatják vágyaik tárgyát, meghatározhatják milyen színű szemmel vagy mekkora mellbőséggel kérik „jövendőbelijüket”.

A cég azonban az eddiginél is nagyobb ambíciókat tűzött ki maga elé: elindulna a mesterséges intelligencia irányába. A kereslet is abszolút erre sarkallja, hiszen az 1,4 milliárdos lakosságú Kínában 33,6 millióval több férfi él, mint nő, ami rengeteg szexuálisan frusztrált fiatalembert jelent, a nullával megegyező nemi élettel. Az ő igényeiket igyekszik kielégíteni az EXDOLL azáltal, hogy gyakorlatilag élettárssá fejleszti az eddig csak szexre használt babákat. Hogyan? Többek között hangfelismerő rendszer, gazdagabb arcmimika, valamint élethűbb szemek beépítésével.

De ez még nem minden: a babák wifikapcsolat és az iPhone Siri applikációjának köszönhetően akár olyan komplex feladatok végrehajtására is képesek lesznek, mint a zenelejátszás, a mosogatás, sőt akár a beszéd.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top