Szex

Sztriptíztáncosoknak írt szerelmes levelek ihlették ezt a videót

Nem ritka, hogy a táncoslányok megérintik a nézőtéren helyet foglaló férfiakat, akik szerelmi vallomásokkal, önmarcangoló levelekkel bombázzák őket. Ezek ihlették ezt a videót.

Bronwen Parker-Rhodes brit fotós és filmrendező nemcsak London leghíresebb sztripklubjaiban ismert arc, de szívesen látott művész is, aki az évek során olyan jó barátságot kötött a táncosokkal, hogy még azokat a szerelmes leveleket, vallomásokat is elolvashatja, amiket a sztripperek kapnak rajongóiktól. 

“Megkértem a lányokat, küldjék el nekem ezeket a leveleket, és elkezdtem egy Facebook-csoporton keresztül gyűjteni őket. Ismerek olyan táncosokat, akik már visszavonultak, gyerekeket szültek, mégis megőrizték azokat a leveleket, amiket évekkel korábban kaptak” –mondta a fotós a Nowness oldalán

A fenti videóban egy ilyen levél intim sorai hangoznak el, miközben a táncosnő, aki a levelet kapta, a rúd körül mutatja meg, mivel veszi le a férfiakat a lábukról. “Ő egyértelműen egy tanult, intelligens és önvádló férfi, nem az a tipikus, sztriptízklubba járó nőcsábász” – mondja Parker-Rhodes. “Ez a levél azért fogott meg, mert többről szól, mint a nő testének megfigyelése, a férfi próbálja megérteni és elemezni, hogy a nő iránti vonzalmát mi fűti.” A videóval a táncosok életének egy szegmensére mutat rá, amiről sokan még csak nem is tudnak.  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top