Szex

Mi az a tevepata?

Itt persze most nem a "sivatag hajójának" is nevezett teve lábáról lesz szó, hanem egy elég megosztó jelenségről, amely bármikor szembejöhet velünk, akár az utcán is. Megmutatjuk, mi is az a tevepata.

Szűk leggings, fürdőbugyi, forrónadrág – bármelyik verziót is választják a hölgyek, bárkivel előfordulhat a tevepatának nevezett baleset: mikor a nadrág annyira szűk, hogy elöl, a nemi szervnél nagyon bevág. Ilyenkor erőteljesen emlékeztet egy tevepatára.

Szexi vagy röhejes a tevepata?

Ízlések és pofonok. Akár férfi, akár női szemmel nézzük a dolgot: van, akinek bejön a bevágós sort és a tevepata, és őrülten izgatónak találja, hogy akár a strandon vagy az utcán különösebb kukkolás nélkül sokkal többet láthat a szembejövő lányból, mint amennyit az szeretne mutatni. Vagyis csak ezt hisszük, hiszen volt idő, mikor a csajok direkt jól felhúzták a szűk cicanacit, hogy bevágjon. A szűk farmeres tevepata amúgy már sok iskolában is gondot okozott.
És persze vannak, akik kifejezetten röhejesnek találják, és felhúzott szemöldökkel kuncognak a cikinek tartott tevepatán.

Mi az a tevepata?

Véletlen a tevepatás celebbaleset?

Mikor azt gondoljuk, hogy micsoda röhejes tevepatás celebbaleset szemtanúi vagyunk, az sem biztos, hogy a véletlen műve. Lehet, hogy egy jól átgondolt provokatív ruhaválasztás eredménye. Persze ők sem tévedhetetlenek, velük is előfordulhat véletlen bimbóvillantás, fellibbenő szoknya vagy éppen punciba vágó, szűk tornanaci.

Van megoldás a tevepatára

Ha ragaszkodsz a szűk nadrágokhoz, vagy nem szeretnél kellemetlen szituba kerülni az edzőteremben, jó hírünk van. Van megoldás a tevepatára! Már kitalálták a bugyiba helyezhető, betéthez hasonló plasztiklapot, amely segít megszabadulni a tevepatától. Ennek a vicces változata a cicás bugyi, mikor a lábak közül előbukkanó cica a tevepata ellenszere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top