Szex

18+: Hamarosan kezdődik a Berlini Pornófilm Fesztivál

Ha külön fesztivált kap a divat, a gasztronómia és a zene, miért ne kaphatna külön programsorozatot a szex? Berlinben ezt a kérdést komolyan vették, és tizenegyedik alkalommal idén is megszervezik a Berlini Pornófilm Fesztivált.

A 2006 óta megrendezett fesztivál egy alternatív, független, igényes filmfesztivál, ahol nemcsak a szex, de a feminizmus, a politika, a genderelmélet kérdéseit is feszegetik. Az ötnapos rendezvényen körülbelül száz filmet vetítenek szerte a nagyvilágból, amelyek olyan komoly témákat ölelnek fel, mint a szexuális erkölcs, identitás, testi normák és morális kérdések, amiket a habkönnyű mellett komoly műfajokba csomagolnak, a vetítéseket pódiumbeszélgetésekkel, előadásokkal, felolvasásokkal, workshopokkal és kiállításokkal keretezik. A rendezvényen évről évre több ezer néző vesz részt, ahol 50-50 százalékban képviseltetik magukat a nők és a férfiak. Aki Berlinben jár október 10. és 26. között, ne hagyja ki a Berlini Pornófilm Fesztivált! Ízelítőnek hoztunk pár kisfilmet a műsorból:

Még több videóért kattints ide!

Még több pornó az NLCafén!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top