Szex

A helyén van a szíve, de mindig máshol

A szabad akaratról szól az év botránykönyve.

Az egyik közkedvelt női sztereotípia arról szól, hogy a férfiak a… gondolkodnak, míg a férfi általánosítás úgy kezdődik, hogy minden nő… Az év botránykönyvének főszereplője, Cathy a fenti két állítás szerint egyszerre lenne férfi is meg nő is. A kötetet azoknak ajánljuk, akik szeretnek gondolkodni, és nem zavarja őket ha “nevükön nevezik a dolgokat”. A szabad akarat játéka nem könnyed, de szórakoztató hétvégi olvasmány.

A helyén van a szíve, de mindig máshol

A nemrégiben megjelent regényt hívják swingerkönyvnek is, de ennél több. Bár a hősnő valóban ezt az életformát választja, sőt, több eszmefuttatásban le is teszi mellette a garast, miközben részletekbe menően meséli el a vele történteket. Épp ezek a hitvallások azok, amik túllendítik a kötetet a “szaftos regény” kategórián, és állásfoglalásra késztetnek minden olvasót. Lesz, aki szeretne cserélni a főhőssel, lesz, aki elborzad az érzékek és az érzelmek gyakori szétválasztásán. Pedig a regény nagyon is mindennapi kérdéseket vet fel szexről, szerelemről, önmegvalósításról és önfeladásról, még ha a kapott válaszokkal nem is fog azonosulni mindenki.

További információ a könyv Facebook-oldalán, a szerző honlapján, a Libri, a Líra és a Bookline oldalain.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top