Szex

Az Instagram véletlenül törölte három plus size modell közös fotóját – botrány lett belőle

A plus size modell-barátnők egy fotózás szünetében töltötték fel közös, bikinis képüket az Instagramra. A képre csak úgy záporoztak a rosszindulatú kommentek, és az oldal végül törölte a fotót.

 Aarti Olivia Dubey, indiai–szingapúri plus size modell és blogger, barátnőivel közösen vett részt egy bikinis fotózáson. A jó hangulatú fotózás szünetében a lányok lőttek is egy közös fotót, amit Aarti feltöltött a 17 ezer követőt számláló Instagram-oldalára.

Az Instagram véletlenül törölte három plus size modell közös fotóját - botrány lett belőle

 A képet azonban megrohamozták a rosszindulatú trollok. A beszólások mellett többen fel is jelentették a fotót az Instagramnál. A modellt mindez nem lepte meg, az viszont igen, mikor egy e-mailben értesült róla, hogy a közösségi oldal a feljelentésekre hivatkozva törölte a fotót.

Az Instagram véletlenül törölte három plus size modell közös fotóját - botrány lett belőle

Hiába reagált hamarosan az Instagram bocsánatkéréssel – azt állítják, az egyik kolléga törölte véletlenül a képet – a plus size modell haragját nem tudták megfékezni. “Három színes bőrű, kövér lány fotója egyet jelent a rasszizmussal és a pornóval? Hatalmasat csalódtam” – nyilatkozta jogosan felháborodva egy posztban a lány, aki mellett követői is kiálltak.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top