Szex

Az apám azt mondta, elhagyná az anyámat értem – 15 súlyos családi titok

Minden családnak megvan a maga titka, amit nem oszt meg a nagyvilággal, lehetőleg elássa a kert végébe, hogy soha, senki ne jöjjön rá. A következő családi történetek tényleg olyan súlyosak, hogy nem csoda, ha a redditen névtelenül mesélték el egymásnak az emberek, így szabadulva meg az őket nyomasztó titkoktól.

1. “Az apám azt mondta, elhagyná az anyámat értem.”

“Az apám vonzódik hozzám szexuálisan és érzelmileg is, elhagyná anyámat is a kedvemért, és családot alapítana velem. Alkoholista, és folyton meztelenül járkált a házban. Később jöttem rá, hogy szexuálisan molesztált is engem, csak nem a legextrémebb módon. Az egyik alkalommal részeg volt, és elkezdett előttem maszturbálni, majd megkért, hogy adjak neki zsebkendőt, de csak odavágtam hozzá a zsepis dobozt, és bementem a szobámba. Utána mondta nekem, hogy ha más világban élnénk, inkább velem szeretne lenni, mint anyámmal.”

2. “Az unokatestvérem eladja a testét drogért.”

“Mostanában derült ki számomra, hogy az unokatestvérem jó ideje több honlapon is hirdeti magát mint prostituált, hogy fedezni tudja a drogot magának.”

3. “Az apám előző házasságában halva született gyerek után kaptam a nevemet.”

“Sokáig azt hittem, hogy az apám után neveztek el, de pár éve rájöttem, hogy igazából attól a gyerektől jött a nevem, aki az előző házasságában jött világra holtan. Az anyám adta nekem az ő nevét, apám kifejezett kérése ellenére.”

4. “Az apám el akart vetetni engem.”

“Apám nem akarta, hogy megszülessek, de a főiskolai professzora meggyőzte, hogy hagyjon életben. Azt hiszem azóta is bánja, hogy abortuszra akarta küldeni anyámat.”

5. “Az anyám megölte az öcsémet.”

“Régen történt, még kicsik voltunk, amikor meghalt az öcsém. Nagyobb koromban kerestem fel a halottkémet, és kértem el a jelentéseket az öcsémről, kiderült, hogy abba halt bele, hogy eltört a nyaka, a testén pedig zúzódásokat találtak, de végül csak balesetnek ítélték a halálát. Pedig a zúzódások a védekezés nyomai voltak. Senki más nem tudja a családból, csak én, hogy anyám volt a gyilkosa, ő verte folyton, az egyik alkalommal túl erősre sikerült a verés.”

6. “A bátyám felveszi a ruháimat és sminkeli magát, ha nem vagyok otthon.”

“Biztos vagyok benne, hogy az én női ruháimban parádézik otthon, ha egyedül van. Gyanúsan gyorsan fogynak a sminkjeim és a ruháim sosincsenek a helyükön.”

7. “Az apám fizikailag és érzelmileg bántalmazott minket.”

“Rendszeresen megvert, és lelki terrorban éltünk a húgommal egészen addig, míg végre kollégiumba költözhettünk egyetem alatt. Anyám tudta, hogy mi folyik, sőt megmondta, hogy egy szót sem szólhatunk senkinek, vagy kirak minket az utcára. Örülök, hogy már mindketten meghaltak.”

8. “Apám Las Vegasban transzvesztitaként dolgozik.”

“Amikor 13 éves voltam, apám elmondta, hogy meleg, azóta pedig Las Vegasban él a férjével és egy transzvesztita show-ban szerepel.”

9. “A nagynéném leszbikus.”

“Azzal semmi baj nincs, hogy leszbikus, hanem az a gond, hogy elfojtja magában a vallása miatt.”

10. “A nagybátyám lelőtt egy embert.”

“Rájöttem, hogy nem is olyan rég a nagybátyám lelőtt egy drogdílert és elvette tőle a marihuánakészletét. Van is pár képe róla, ahogy hírességekkel füvezik.”

11. “A nagymamám azt hazudta, hogy agytumora van, hogy örökbe adhassa a gyerekeit.”

“Segítettem a nagymamámnak kitakarítani a padlást, ahol találtam egy dobozt, tele mindenféle jogi papírokkal. Ahogy elolvastam a papírokat, kiderült, hogy a 4 gyerekét örökbe adta arra hivatkozva, hogy agytumora van. A további papírokból pedig megtudtam, hogy visszaperelte őket az örökbe fogadó szülőktől, csak hazudott az agytumorról, mert az épp aktuális pasija nem akart gyerekeket a háznál. Azért perelte vissza a gyerekeit, mert rájött, hogy az örökbe fogadó apa molesztálta őket. Úgy tudta meg, hogy mit tesz az a férfi, hogy elég közel laktak az örökbefogadókhoz, így az anyám megszökött, és hazaszaladt nagyanyámhoz, hogy elmeséljen neki mindent.”

12. “Az apámnak van egy gyereke a szeretőjétől.”

“Az apámnak és a szeretőjének van egy közös kislánya. Hallottam, ahogy róla beszél az egyik barátjával, amikor anyám nem volt otthon. Igazából szeretném megismerni, mindig szerettem volna egy kistestvért.”

13. “Az anyám megrögzött kurva.”

“Nem a szó szoros értelmében, de a születésem előtt mindenképp érdekesen állt a férfiakhoz. Szexelt egy fickóval, akinek volt felesége és gyerekei, majd teherbe esett tőle. Amikor megtudta, hogy terhes, nem akart egyedül maradni a babával, ezért elcsábította a nős pasi bátyját és azt mondta, hogy tőle terhes. Tehát az igazi apám a nagybátyám. Közben született egy húgom is, aki így már csak a féltestvérem. Megcsináltattuk titokban a DNS-vizsgálatot, ami igazolt mindent, de anyám ennek ellenére tagadja az egészet. Az apámnak, akiről kiderült, hogy csak a nevelőapám, nem áruljuk el a titkunkat, mert teljesen tönkretenné, de az igazi apám tud róla.”

14. “A nagybátyám megkínozta az unokatestvéremet, aki molesztálta a húgát.”

“A nagykorú unokatestvérem rendszeresen zaklatta szexuálisan a 9 éves húgát, ezért kapta el a nagybátyám, és kínozta meg. Direkt nem ölte meg, megcsonkította a péniszét, de nem hagyta, hogy elvérezzen, csak azt akarta, hogy soha többé ne tudjon senkit sem molesztálni. Ahogy legutóbb hallottam az unokatesómról, valahol külföldön bujkál. Néha látom az anyukáját, aki 40 évvel az eset után még mindig az áldozatot hibáztatja a fia sérüléseiért.”

15. “A dédapám megölt két embert.”

“A halála után a naplójából derült ki minden. Az egyik a saját felesége volt, aki meg akart halni, mert rákos volt, és őt átsegítette a másvilágra, mert a dédanyám attól félt, hogy nem kerül a mennyországba, ha saját magát öli meg. A másik pedig fiatalabb korában történt: a környékükön volt egy férfi, aki rettegésben tartott mindenkit, annyira erőszakos volt, évekig zaklatta a dédapámat is. Aztán egyszer a dédapám kiütötte a fickót és bedobta a közeli folyóba. Hetekkel később találtak rá, balesetnek ítélték a halálát. A papa naplója szerint ezt a gyilkosságot használta fel ellene a mama, amikor meg akart halni, megzsarolta, hogy ha nem segít a halálában, akkor elárulja a rendőröknek.”

Olvass többet a családról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top