Szex

Ezért kellhet pisilned szex közben

Ha az együttlétek varázsát állandóan kellemetlen vizelési inger zavarja meg, akkor érdemes elgondolkodni rajta, milyen probléma állhat a dolog hátterében.

1. Ha egy bizonyos póz váltja ki

Ha például partnerednek nagyobb a pocakja, elképzelhető, hogy az egyes pózokban nyomja a hólyagot, és egyszerűen ez váltja ki a vizelési ingert. Amennyiben csak erről van szó, elég kitapasztalni a kényelmesebb pózokat, és inkább azok mellett maradni.

2. Ha emellett száraz is vagy 

A száraz hüvely gyakori jelzője a menopauzának, mivel a csökkenő ösztrogénszint már nem tudja olyan jól nedvesíteni a hüvelyt az együttlétek alkalmával, mint korábban. Ilyenkor az is előfordulhat, hogy a húgyutak membránja is kiszárad, ez pedig vizelési ingert eredményezhet, akkor is, ha valójában nincs kiürítendő vizelet. ilyen esetekben síkosítók segíthetnek a kellemetlen, száraz érzés ellen.

Ezért kellhet pisilned szex közben

3. Ha fájdalmat is érzel

Ha állandóan vizelési inger jelentkezik, de valójában nem történik ürítés, az is elképzelhető, hogy kissé megsüllyedt a méhed. Idővel előfordulhat, hogy a méhet tartó izmok meggyengülnek, ezért a méh megereszkedik, így nyomhatja a hólyagot is. Ha a probléma súlyossá válna, mindenképpen keressük fel vele nőgyógyászunkat.

Forrás: Prevention

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top