nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
Postaládát erőszakolt meg az angol férfi

Postaládát erőszakolt meg az angol férfi

Az alkoholizmussal nemcsak az a baj, hogy tönkreteszi a szervezetünket, hanem az is, hogy a hatására totális idiótát csinálunk magunkból.
NLCafé
f Ajánlom

Részegen az ember hajlamos olyasmit csinálni, amit józanul nem annyira. Ilyen eset történt az angliai Wiganben is, ahol egy Paul Bennett nevű tökrészeg férfi szexuális kapcsolatot létesített egy postaládával. A szemtanúk beszámolója szerint Bennett egy bevásárlóközpont egyik postaládája előtt tolta le a nadrágját, hogy intim viszonyba keveredjen a királyi angol posta gyanútlan tulajdonával. Aktus közben hangos kurjongatással adott hangot élvezetének, tették hozzá a felháborodott szemtanúk.

Van, ahol védik a postaládákat
Van, ahol védik a postaládákat a zaklatóktól

A férfit végül egy másik bevásárlóközpont előtt fogták el a rendőrök. Elfogatása ellen hevesen tiltakozott, és fennhangon szidta a rendőröket. A bíróság végül elvonókúrára ítélte a férfit, akinek emellett 75 font kártérítést kell fizetnie egy nőnek, aki akarata ellenére volt tanúja az aktusnak, valamint felvételt nyert a szexuális bűnözők listájára is. Bónusz: azóta is rajta röhög az egész környék.

Forrás: huffingtonpost.com

Megosztás Facebookon