Szex

Postaládát erőszakolt meg az angol férfi

Az alkoholizmussal nemcsak az a baj, hogy tönkreteszi a szervezetünket, hanem az is, hogy a hatására totális idiótát csinálunk magunkból.

Részegen az ember hajlamos olyasmit csinálni, amit józanul nem annyira. Ilyen eset történt az angliai Wiganben is, ahol egy Paul Bennett nevű tökrészeg férfi szexuális kapcsolatot létesített egy postaládával. A szemtanúk beszámolója szerint Bennett egy bevásárlóközpont egyik postaládája előtt tolta le a nadrágját, hogy intim viszonyba keveredjen a királyi angol posta gyanútlan tulajdonával. Aktus közben hangos kurjongatással adott hangot élvezetének, tették hozzá a felháborodott szemtanúk.

Van, ahol védik a postaládákat
Van, ahol védik a postaládákat a zaklatóktól

A férfit végül egy másik bevásárlóközpont előtt fogták el a rendőrök. Elfogatása ellen hevesen tiltakozott, és fennhangon szidta a rendőröket. A bíróság végül elvonókúrára ítélte a férfit, akinek emellett 75 font kártérítést kell fizetnie egy nőnek, aki akarata ellenére volt tanúja az aktusnak, valamint felvételt nyert a szexuális bűnözők listájára is. Bónusz: azóta is rajta röhög az egész környék.

Forrás: huffingtonpost.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top