nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
18+: Megdöbbentő kérdések fiatal férfiaktól az anális szexről

18+: Megdöbbentő kérdések fiatal férfiaktól az anális szexről

Fiatalokkal dolgozom együtt nap mint nap. Hallottam már hajmeresztő történeteket, de a legutóbbi kiütötte a biztosítékot nálam. Két fiatal férfi, vagy inkább fiú (21 évesek), mellettem beszélgettek. Egyetlen téma izgatta őket, az anális szex.
cafeblog/insideoflove
f Ajánlom

Az egyik srác – legyen Szilárd – azt mesélte dagadó mellel, hogy a “barátnőjével” az első szex közben már anális szexet csináltak, és a lány azonnal hagyta magát és könnyedén be is csúszott Szilárd farka a lány fenekébe. De sajnos azóta egyre ritkábban engedi a lány. Az első alkalom után még volt pár ilyen helyzet, de akkor már csak kicsit engedte be, mára pedig egyáltalán nem engedi. Szilárd ezt annak tudja be, hogy első alkalommal elkapta a hév, és jól megcsinálta a lányt, és megállapította, hogy így kell elrontani egy jó anális szexet. Mindeközben mosolygott és kihúzta magát, hogy ő kemény csávó és keményen csinálta, de persze most meg hiányzik neki…

A másik srác – legyen Guszti – irigykedve hallgatta barátját, mert mint később kiderült, az ő barátnője egyáltalán nem engedi az anális szexet.

A jól kibeszélt történetek után felém fordultak és megkérdezték, hogy mit kell csinálniuk, hogy a lányok végre beengedjék őket oda hátra. Leginkább a technikát akarták tudni, hisz a filmekben olyan könnyen megy. Én pedig ültem elkerekedett szemekkel és belül sírtam… Folytatás az Inside of love blogon!

Megosztás Facebookon