Szex

Valentin-nap: ötletes ajándékok a pasidnak

Minden évben komoly fejtörést okoz, hogy milyen ajándékkal lepd meg a szerelmedet Valentin-napra? Ha szeretnél valami igazán eredetit, mert már elcsépeltnek tartod a parfümöt és az idézetes képeslapot, akkor mutatunk három szuper pénztárcakímélő ötletet!

1. Fénykép a befőttesüvegben

Első hallásra kicsit bizarrnak tűnhet egy befőttesüveg Valentin napi ajándékként, de most különleges képkeretet készíthetsz belőle. Válaszd ki a legkedvesebb közös fotótokat, és tedd bele az üvegbe, és tölts fel napraforgó- vagy kukoricaolajjal. Ha szeretnéd, a tetejét színes szalaggal is átkötheted, hogy még mutatósabb legyen. Az ajándék fekete-fehér fotóval a legszebb, akkor, mikor átjárja a napfény. 

Valentin nap: Ötletes ajándékok a pasidnak

2. Nyisd ki, ha…

Végy egy csomó borítékot, amiket a kedvesed különböző alkalmakkor nyithat ki – például, ha rossz kedve van, ha hiányzol neki, amikor vitatkoztatok, és éppen haragszik rád. Hogy mit teszel a borítékokba, amiktől jobb kedvre derül, az már csak rajtad múlik: lehet egy szívhez szóló idézet, egy vicces fotó, amin grimaszolsz, egy történet, aminek segítségével emlékezteted, hogy mennyire szereted. Ha kreatív vagy, az ajándékod akár a következő Valentin-napig is kitarthat.

Valentin nap: Ötletes ajándékok a pasidnak

3. Egy évnyi randi

A mi kedvenc ajándékunk a 12 előre eltervezett randi. Mindegy, mit hoz az élet, ragaszkodjatok a minden hónapra kitalált programokhoz és az időpontokhoz, legyen az egy mozi, egy vacsora, vagy egy júniusi piknik a parkban. A kis kártyákat egy kulcstartó karikájára fűzheted fel, vagy borítékba is teheted. És nincs kifogás – egyikőtök részéről sem! 

Valentin nap: Ötletes ajándékok a pasidnak
 

+1 Tipp: Lehet, hogy a pasid egy bacon-rózsacsokornak is örülne! Így készítsd el:

Nézd meg ezt is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top