Szex

Szexjátékkörkép: erre rezegj 2015-ben

A legújabb generációs szexjátékokkal a virtuális szex egészen új értelmezést nyer, több ezer kilométer távolságból is érkezhet izgató impulzus a G-pontunkra. Összeszedtünk a legmenőbb szexuális segédeszközöket.

Egy olyan korban, amikor a repülőtereken átvilágított kézipoggyászokban elegáns vibrátorok lapulnak, a nagymamák polcain pedig helyet kapott a Szürke ötven árnyalata, szexuális segédeszközt ajándékozni már nem tabu. A modern vibrátorok ráadásul “interaktívak”, telefonos alkalmazásokról lehet vezérelni a gyönyört adó rezgéseket, így a távkapcsolatban élőknek sem kell nélkülözniük a “testi” örömöket. Összeszedtük a legmenőbb szexjátékokat.

A We-Vibe nevű kis méretű, dizájnos vibrátort úgy tervezték, hogy egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót, aktus közben pedig a péniszt is izgatja a finom, gyengéd vibrációval. Az eszköz ráadásul a távkapcsolatokban is életben tarthatja a tüzet, ugyanis egy ingyenes okostelefonos alkalmazásnak köszönhetően a virtuális szex egészen új értelmezést nyer. Csak gondoljunk bele: amíg a partnerünk például üzleti úton van, mi pedig magányosan élvezzük a játékszer nyújtotta örömöket, a társunk a világ másik feléről irányíthatja a különféle, “hullám”, “csacsacsa” és “szörf” stb. fedőnevű vibrációkat a csiklónk és a G-pontunk környékére. Az eszköz tesztelője egyébként arról számolt be, hogy a partnere nem igazán volt elragadtatva a We-Vibe péniszt stimuláló képességétől, attól viszont annál inkább, hogy a behatolás könnyebbé vált a vibrátornak köszönhetően.

Nyilvános helyen eljutni a csúcsra – ez sok szexuális fantázia központi témája, a kivitelezés azonban eddig nem tartozott az egyszerű feladatok közé. Egy újabb kütyünek hála, a diszkrét élvezet ma már bárhol, bármikor megoldható. A Blue Motion masszázseszközt egy házaspár, Suki és Brian Dunham tervezte. A Bluetooth-képes vibrátor az alakját tekintve egy betéthez hasonlít és fehérneműbe rejtve okozhat titkos örömöket a viselőinek, méghozzá úgy, hogy egy telefonos alkalmazás segítségével a partnerek egymásnak küldhetnek stimulációt. Feldobhatja a hosszú és unalmas, magányos repülőutakat, de akár egy Újpest–Kelenföld-túrát is izgalmassá varázsol. Állásinterjúra, tárgyalásra és prezentációra ugyanakkor nem javasoljuk.

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor egy kiboruló kézitáskából kiesik egy intim játékszer. Ha szeretnénk mindig magunknál hordani egy vibrátort, de nem szeretnénk, hogy erről más is tudjon, a legegyszerűbb, ha álcázzuk. Az elegáns medálnak kinéző, rozsdamentes acélból készült Vesperről senki nem gondolná, hogy valójában egy négyütemű, erős, csiklót stimuláló vibrátor, amit bármikor bevethetünk, és USB-kábellel újratölthetünk.

A We-Vibe-hoz hasonló elven működik az Eva névre keresztelt eszköz is, viszont nem ér el a vagináig, a fő profilja a csikló izgatása, és ezt az egész aktus alatt biztosítja. Csak egyféle üzemmódban működik, így egyetlen gombot kell megtalálni rajta, ha pedig lemerül, USB-csatlakozásának köszönhetően gyorsan újra lehet tölteni.

Eva

A prémium kategóriás szexjátékokat gyártó Lelo egyik legújabb dobását, a PicoBongot úgy jellemezhetnénk, hogy “minden az egyben”. Ez az univerzális eszköz tulajdonképpen egy vékony, rugalmas szilikonból készült játékszer, amelynek mindkét vége rezeg. Tetszés szerint használható csikló- vagy prosztatamasszázsra, péniszgyűrűként, G-pontot stimuláló eszközként, és minden felállásban (egyedül, nő-férfi, két nő, két férfi) bevethető.

Nem lehetne teljes a lista az Autoblow 2. nevű, orális szexet imitáló eszköz nélkül. Főleg hogy ez minden idők első olyan férfiaknak tervezett örömszerző eszköze, amely közösségi finanszírozásból valósulhatott meg (a lelkes támogatók több mint 45 ezer dollárt dobtak össze a nemes célra). A szerkezet valamilyen okból a Csillagok háborúja robotjára, R2D2-ra hajazó dizájnt kapott, és három különböző péniszmérethez igazítható. A tesztelők körében egyébként nem aratott egyöntetű sikert, állítólag kissé hangos, és elég macerás tisztán tartani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top