Szex

Volt egyszer egy szüzesség – A legemlékezetesebb elveszítős sztorik

Az első szexre mindenki emlékszik. Még akkor is, ha egyáltalán nem volt emlékezetes. Mi most kifejezetten emlékezetes történeteket kerestünk, és szerencsére találtunk is.

Egy sátorban történt

Kor: 18 év
Helyszín: Sziget
Partner: egy itt bulizó francia egyetemista
Az esemény:
Életem első Szigete rögtön az érettségi után. Kint voltam egész héten egy barátnőmmel, és még az első napokban összemelegedtem egy szuperaranyos mosolyú francia sráccal. Annyit smároltunk, amennyit csak tinédzserként smacizik az ember, a vaskos francia akcentussal beszélt angoljától elaléltam, és az elutazása előtti estén végül hagytam magam becsábítani a sátrába. Annak ellenére, hogy a világzenei színpad dübörgése végig betöltötte a sátrat, meglepően jó volt, még csak nem is fájt. Viszont az piszkosul kiábrándító volt, amikor a szex végén adott egy gyors puszit, és azt mondta, hogy gyorsan öltözzünk, mert el akar érni egy koncertet… Utána még váltottunk pár e-mailt, de amikor következő nyáron jött a Szigetre, már volt barátom.

Volt egyszer egy szüzesség – A legemlékezetesebb elveszítős sztorik

Felhívtam egy profit

Kor: 20 év
Helyszín: egy gazdagréti lakótelepi lakás
Partner: egy nálam 7-8 évvel idősebb prostituált
Az esemény:
Húszévesen kicsit megkattantam. Ki voltam akadva azon, hogy az amúgy szintén szűz barátnőm fél év után sem akar még lefeküdni velem. Komolyan azt éreztem, hogy ha így folytatom, szűzként fogok meghalni. Egy újabb visszautasítás után szakítottam vele, és másnap vettem egy olyan újságot (ez még az internet térhódítása előtt volt), amiben tudtam, hogy szexhirdetések vannak. Felhívtam az egyik számot, és aznap estére megbeszéltem egy szextalálkát egy prostituálttal. Egy gazdagréti panel volt a helyszín, és a legviccesebb az volt, hogy amikor odaértem, egy kifejezetten csúnya lány nyitott ajtót. Nagy kő esett le a szívemről, hogy ő csak a lány bérlőtársa volt, ugyanis ezt a háromszobás panelt hárman bérelték közösen, és az egymás melletti szobákban fogadták a kuncsaftokat. Vicces volt a két másik lánnyal kólázgatni a konyhában, amíg az általam választott lány éppen zuhanyzott. Piszkosul rástresszeltem a dologra, mert el akartam titkolni, hogy még szűz vagyok, de utólag visszagondolva szerintem már öt perc után tudta, mert elég béna lehettem. Kedves volt, érzékeny, és pont az esetem, ráadásul mint kiderült, maga is éppen halasztó egyetemista. Nem arról álmodtam, hogy a szüzességem elveszítéséért fizetni fogok, de ha már így történt, nem is alakulhatott volna jobban.

Az otthagyott barátnőmmel néhány nappal később újra összejöttünk, és vele is megesett a dolog. Végig azt hazudtam, hogy nekem is ő volt az első…

Volt egyszer egy szüzesség – A legemlékezetesebb elveszítős sztorik

Lefeküdtem a legjobb barátjával

Kor: 17 év
Helyszín: házibuli egy hétvégi házban
Partner: az osztálytársam
A gimiben szörnyű voltam. Mai fejemmel visszagondolva igazán felpofozhatott volna valaki. Gyakorlatilag tizennégy éves koromtól néhány kifejezetten visszataszító srácot leszámítva szinte az évfolyam összes valamirevaló “férfi” példányával minimum csókolóztam. Konkrét szex sohasem volt, de így is én voltam a suli ribanca. A szüzességemet mégis tartogatni próbáltam, ráadásul pont egy olyan srácnak, aki pont azért nem akart semmit tőlem, ahogy a fiúkkal általában viselkedtem. Év végén az egyik lány családjának hétvégi házában gyűltünk össze sokan, és amikor már javában ment a buli, én félrerángattam őt, és gyakorlatilag felajánlottam neki a szüzességem. Ő meg konkrétan a képembe röhögött azzal, hogy “Hol van olyanod neked?”, és faképnél hagyott. Totál összetörtem, és kínomban tizenöt perccel később összekapartam a legjobb barátját, akivel látványosan a kiszemeltem szeme láttára kezdtem smárolni, majd mindenki szeme láttára elrángattam a fáskamrába, ahol megtörtént a dolog, ami nagyjából egy percig tartott. Egyáltalán nem élveztem. Meg akartam bántani a srácot, de ő magasról tojt arra, hogy lefeküdtem a barátjával, aki szintén nem hitte el, hogy a szüzességemet vette el, mondván, hogy ő semmi olyat nem érzett. Hiába veszítettem el a szüzességemet, az osztálytársaim szemében már rég nem voltam szűz.

Volt egyszer egy szüzesség – A legemlékezetesebb elveszítős sztorik

Utánam jött a WC-re

Kor: 17 év
Helyszín: egy lepukkant rockkocsma WC-je és egy autó hátsó ülése
Partner: egy rajongó lány
Sokáig csak hobbigitáros voltam, otthon molyoltam a gitárral a pincében, de a suliban sokan tudták rólam, hogy már évek óta játszom, és néhányan azt is, hogy nem is rosszul. Amikor a helyi menő rockbanda – nem kell nagy dologra gondolni, csak kisvárosi szinten – tagjai összebalhéztak a gityósukkal, kellett valaki, aki gyorsan beugrik, és az egyik haverom engem ajánlott nekik, ők pedig behívtak. A zenéjük nem igazán volt az én világom, de tetszett a gondolat, hogy egy igazi bandával, igazi közönség előtt játsszak, még akkor is, ha úgy öt-hat évvel mind idősebbek voltak nálam. Bevettek, én meg betanultam a repertoárt, és egy hónappal később már jött az első koncert a helyi rockkocsmában. Marha jó volt, és meglepően jól ment a dolog, ráadásul az egyik első sorban álló, nálam pár évvel idősebb lány végig velem szemezett és mosolygott rám, mint a vadalma. Amikor a buli véget ért, bementem a WC-re könnyíteni magamon a sok sör után, amikor egyszer csak kinyitom a fülkeajtót, és ő állt ott. Egyszerűen szó nélkül – na jó, annyit mondott, hogy imád és piszkosul kíván – lerohant, és a WC-re ültetve gyakorlatilag falhoz szorított. Ha nem jönnek be mások, szerintem már ott megtörténik a dolog, de mivel túl sokan lettünk, a lány kirángatott a kocsijához, és a hátsó ülésen megtörtént. Hebegtem-habogtam, hogy nincs nálam gumi, de ő csak annyit mondott, hogy ne parázzak, mert tabit szed. Nem volt kifejezetten az esetem, de tetszett, hogy így rám nyomult, és semmit nem kellett tennem az ügy érdekében. Utána hazavitt, és ennyi volt a közös sztorink (persze kisváros lévén jó néhányszor összefutottunk, de ennyi). A dolog szépséghibája az volt, hogy a következő zenekari próbán az énekes röhögve hozzám vágta, hogy “Hallom, neked is megvolt az Évi”. Mint mindenkinek a bandából.

Volt egyszer egy szüzesség – A legemlékezetesebb elveszítős sztorik

A bátyám haverjával

Kor: 15 év
Helyszín: a szobám
Partner: a bátyám haverja
A házunk olyan volt, mint egy átjáróház. A bátyám igazi bulimotor volt, teli haverokkal, akik az engedékeny szüleink miatt folyton ott csöveztek nálunk. Egy csomószor nálunk is aludtak, ami vicces módon engem zavart a legjobban. Az egyik hétvégén például nem zártam be a fürdőszobát zuhanyzás előtt, és az egyik épp nálunk lebzselő haverja véletlenül rám nyitott. Én piszkosul zavarban voltam, és próbáltam elérni egy törülközőt, hogy eltakarjam magam. Meglepő módon ő nemcsak hogy nem ment ki, hanem állt ott, és úgy bámult engem fél percen keresztül, mintha még sosem látott volna meztelen nőt az életben. Ezután bármikor találkoztam ezzel a sráccal a házunkban, folyton zavarban voltam. Nem csak én, ő is. Mindig megbámult, de aztán amikor a szemébe néztem, hirtelen elkezdett másfelé figyelni, és folyton óvatosan bókolt, lehetőleg úgy, hogy a családomnak ne tűnjön fel. Aztán egy szombati napon úgy alakult, hogy az egész család lelépett, mi meg kettesben maradtunk a házban. Átkopogott hozzám azzal, hogy unatkozik. Kicsit beszélgettünk, de rögtön láttam, hogy nem ezért jött. Kb. tíz perccel később magához rántott és a pólóm alá nyúlva megszorította a mellem. Nem igazán így terveztem, de tetszett a fiú, már fantáziáltam erről párszor, és a parfümje is nagyon vadító volt, így nem ellenkeztem. Láthatóan tervezte a dolgot, még óvszer is volt a zsebében. Eléggé fájt, mert kifejezetten nagy szerszáma volt, és emlékszem, hogy utána még a pisilés is csípett egy kicsit. Aztán másodszor már határozottan jobb élmény volt, és utána még számtalanszor megtörtént, ugyanis nyolc éven át együtt voltunk. Mondjuk a bátyám ezt eleinte nehezen viselte.

Volt egyszer egy szüzesség – A legemlékezetesebb elveszítős sztorik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top