Szex

18+: Testnedvek a szájban

Az orális témát már többször, mélyrehatóan kiveséztük. De az ehhez a témához szorosan kapcsolódó ízekről, undorról vagy éppen kedvről nem sok szót ejtettünk. Itt az ideje ezt pótolni!

Az orális szex része az előjátéknak, sőt maga az aktus közben is újra és újra előkerülhet. Annak ellenére, hogy milyen nagy élvezetet tud adni egy JÓ orális szex, mégis sokan vannak, akik undorodnak tőle. Undorodnak az íztől és az állagtól. Nemegyszer hallottuk már azt is, hogy az ondó olyan, mint a takony – elnézést a kifejezésért! És a taknyot senki sem szereti a szájában érezni, arról nem is szólva, ha az egy másik emberé!

A pornófilmekből jól ismert az a kategória, amikor a férfiak a nő arcára vagy szájába élveznek el. De az már nem túl látványos az operatőrnek, ha az ejakulációból származó ondót a nő orális kielégítés közben lenyeli. Van olyan nő, aki szereti lenyelni, van olyan, aki csak azért teszi meg, hogy a férfinak örömet okozzon, de maga undorodik tőle. És van olyan is, aki kategorikusan elzárkózik tőle. Ízlés és gusztus kérdése.

Arról már sokat olvashattunk, hogy a testnedveink ízét nagyban befolyásolja a táplálkozásunk. De az tévhit, hogy ha a férfit megetetjük egy nagy adag ananásszal, akkor finom édes lesz az ondójának íze. A táplálkozás tényleg meghatározza az ondó ízét, de leginkább a hosszú távú táplálkozás adja meg az ízét, és nem az egyszeri gyümölcsbevitel! A testünk nem hazudik. Az egészségtelen táplálkozás rossz ízt ad a testnedveinknek. Ez megváltoztatni csak teljes étrendcserével lehet! A káros szenvedélyek pedig ugyanilyen hatással vannak. A dohányzás, a rendszeres és túlzott alkoholfogyasztás szinten megkeseríti az ízeket.

18+: Testnedvek a szájban

A kémia leginkább az ízlelésben mutatkozik meg. Ha két ember közt megvan a vonzódás, de az egyik fél egészségtelenül él, az komolyan kihathat a szexuális életükre!

Ezt kiegészítve az alábbi dolgok is nagyban befolyásolják az ízeinket:

“Ahogy az ondó íze, úgy állaga is egyénenként, sőt adott egyén esetében akár naponta változik. Elsősorban a szex (illetve az ejakuláció) rendszeressége, a testmozgás, a táplálkozás határozza meg, de a testhőmérséklet is változtathat sűrűségén.”

Az eddigi vizsgálatok szerint a fehérjetartalmú ételek sűrítik, a búzacsíra, az omega-3-zsírok, a szelén és a cink pedig javítják az ondó állagát.

Mi a helyzet a nők ízével és illatával? A teljes cikket az Inside of love blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top