Szex

Megható történet: egy nős férfi szeretője lettem

Minden a szempillaspirállal kezdődött. Amit az esküvőnkre vettem, hogy igéző legyen a pillantásom. Bocsánat, nem is akkor, hanem három hónappal előtte. Amikor megkérte a kezem. Mármint a férjem...

Szóval több mint 5 évvel ezelőtt megkérte a kezem. Lánykérő-ünnepély, díszvacsora nem volt. Sok más hagyományra, elvárásra is nagy ívben tojtunk, főleg az esküvőn, de nekünk így volt jó, nem számítottak a külsőségek. A házasságot viszont mind a ketten nagyon komolyan gondoltuk. Kicsit meg is lepődtem, hogy a férjem mennyire szívesen hordja a jegygyűrűjét, csak éjszakára veszi le. Mondjuk én még akkor sem vettem le sosem, néhány hete mégis elbúcsúztam tőle.

Szempillaspirál, ott tartottunk. Pár hónapja allergiás lettem rá. Amikor ezzel kapcsolatban viccelődtem a Facebookon, jó néhányan meg is dorgáltak, hogy még a hülye is tudja, hogy 5 év kissé meghaladja a felbontott szempillaspirálok szavatossági idejét, úgyhogy rögtön (azaz néhány hónap vacillálás után) vettem is egy másikat.  Pislogni is alig bírok benne, úgy csíp, de néhány másodperc után elkezd ömleni a könnyem, és akkor már sokkal jobb.

Megható történet: egy nős férfi szeretője lettem

Aztán jött a Frey Wille gyűrű, amit a 30. születésnapomra kaptam. Nagyon vágytam rá, közel 10 éve szerettem volna egyet, végül közösen, a 7. évfordulónk tájékán vettük meg, különleges jelentősége volt a számunkra, a házassági fogadalmunk megerősítését láttuk benne. Nagyjából két hónapig tudtam hordani, aztán allergiás lettem rá. Pillanatok alatt megdagadt alatta az ujjam, izzó vörös gyűrű keletkezett alatta, amiről néhány nap alatt távozott a bőr. De még ekkor sem gyanakodtam arra, hogy tulajdonképpen a házasságra vagyok allergiás.

Néhány hete le kellett vennem a jegygyűrűmet, amit 5 éve hordok, ugyanis allergiás lettem rá… Ennyi volt…

Ennyi volt? Folytatás a Rejtelmek blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top