Szex

18+: A legkeményebb hűségteszt: a te pasid átmenne?

Egy kapcsolat, amellyel a fondorlat, az ármány és cselszövés végzett. De nem hétköznapi módon.

Tavaly lett vége egy kapcsolatomnak, férfiként úgy érzem, elég csúnyán átvertek a palánkon. A barátnőm, Zizi, valamiért elkezdett gyanakodni, hogy megcsalom őt. Ennek igazából semmi alapja nem volt, egyszerűen jött a nyár, a dög melegben nem volt kedvem és erőm annyit kefélni vele, mint addig. Kitalálta Biankával, a legjobb barátnőjével, hogy hűségtesztet csinálnak rajtam, Bianka közreműködésével. Nagyon csúnyán csőbe húztak, és csak utólag állt össze a fejemben a kép.

Korábban szóba került Zizivel egy ártatlan beszélgetés alkalmával, hogy milyen lehet hármasban – két nő, egy férfi felállásban – a szex. Óriási hibát követtem el, amire minden férfi figyelmét erősen szeretném felhívni. Legalább ti ne basszátok el úgy, mint én! Szóba hoztam Biankát, a legjobb barátnőt, hogy vele hármasban nagyon szívesen, és kicsúszott a számon az is, hogy fantáziáltam is már erről. Persze mondtam neki, hogy csak azért, mert úgy legalább nem egy vadidegen nőt kell magunk közé engednünk, akiről semmit sem tudunk, de ezt szerintem már nem is hallotta. Elkezdett üvölteni velem, hogy én az ő barátnőjét akarom megdugni? Mit képzelek? Biztosan veletek is előfordult már, hogy egy gondolatból a nő kiragad egy részletet, ami persze teljesen mást vált ki benne, és onnantól kezdve hiába magyaráztok, meg sem hallja az érveiteket. Na, pont így jártam én is. Sose mondjátok a csajotoknak, hogy a barátnőjét bármilyen körülmények között megdugnátok!

18+: A legkeményebb hűségteszt: a te pasid átmenne?

Biztos vagyok benne, hogy ez adta az alapötletet Zizinek és Biankának, hogy Bianka legyen az, aki el akar engem majd csábítani.

Egyszer Bianka nálunk aludt, és amíg Zizi fürdött, Bianka megkért, hogy húzzam már le a ruhája cipzárját. Odamentem hozzá, és lehúztam a cipzárt, ami a nyakától a fenekéig ért. Ő egy pillanat alatt ledobta magáról a ruhát, és ott állt, nekem háttal, fekete harisnyatartóban, magassarkúban. Megfogta a melleit, összeszorította, és megkérdezte tőlem hátrafordulva: Megnézed a melleimet, Zoli? Tudom, hogy izgatnak, szoktalak figyelni! Közben úgy nézett rám, hogy egy új fogalom került a szótáramba: a szemmel szopás.

Rámosolyogtam, és viccesen odavágtam neki: Ne játssz a tűzzel, Bius! Aztán kimentem és rácsuktam az ajtót.

Sok idő telt el ezután, amikor Bianka újra támadásba lendült…

Folytatás a KettősLátás blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top