Szex

18+: Ezért színlelnek a nők

Sok férfi abban a téves elképzelésben ringatja magát, hogy önmagában a szexuális aktus feltétlenül ugyanolyan jó érzés kedvesének, mint neki magának. Mi nők pedig sokszor feltesszük magunkban a kérdést, hogy vajon ugyanolyan jónak kellett volna lennie az aktusnak, mint amennyire a férfinek jó volt? És ha nem volt olyan jó? Beszélünk róla? Elmondjuk? Bevalljuk magunknak? Vagy eljátsszuk?

Sok nő állítja, hogy gyakran szívesebben választaná a simogatást vagy más érzéki örömet, mint magát az aktust. A nő akkor tud önfeledten belemerülni a szexbe, ha vágya hatalmas sodrású folyóvá duzzadt. Ha érdeklődés övezi, ha  gyönyörű érzéki istennőnek láthatja önmagát a férfi tükrében. Még akkor is, ha ez csak illúzió,  arra az érzésre van szükségünk, hogy a férfi imád, csodál és számára én vagyok a szupernő, hogy kíváncsi rám, hogy izgatja, ki vagyok én, én A NŐ, aki  nem csupán  eszköz saját férfivágyai kielégítésére.

18+: Ezért színlelnek a nők

Legyen akár szó egy éjszakás kalandról, egy gyors numeráról vagy párkapcsolatról. Ha akkor és ott, a szex előszobájában a férfi csodálatával, imádatával, figyelmével  fordul felénk, akkor könnyedén dobjuk le ruhánkkal együtt  gátlásainkat is, adjuk át magunkat a kéjnek, és élvezettel változunk át buja vadmacskává, szenvedélyes menyecskévé, vagy akár könnyűvérű cédává, ahogy azt a  helyzet épp megkívánja…

Nekünk a szeretkezéshez az kell, hogy csodásan érezzük magunkat a bőrünkben ! Először érzelmileg akarunk egyensúlyban lenni – ez a kulcsa a dolognak, ez az, ami szabad utat enged vágyainknak, kedvet csinál ahhoz, hogy testi örömök után nézzünk. Ha nincs meg ez a plusztöltet, akkor nagyon nehéz – vagy egyenesen lehetetlen – eljuttatni bennünket puszta fizikai ingerléssel  a kielégüléshez, alkalmazzon az a férfi akármilyen mesteri szexuális technikát…

A teljes cikket az Inside of love blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top