Szex

18+: “Kikötözöm a kedvesem”

Nem volt kedvem semmihez, bementem én is a szobába. Addigra ő már elheveredett az ágyon, és bekapcsolt valami természetfilmet, amire nagyon jól lehet aludni. Nekem viszont aludni sem volt kedvem, inkább beszélgettem volna. Leheveredtem mellé, és finoman megsimítottam az arcát...

Rám nézett, megfogta a kezemet, belecsókolt a tenyerembe, magához szorította a karomat, és szépen alváshoz helyezkedett.

Mit gondolsz, tudnék olyan témát felhozni, ami miatt hajlandó vagy ébren maradni? – kérdeztem tőle.

Ebben a pillanatban nem nagyon tudom elképzelni – dörmögte már csukott szemmel.

Azért én megpróbálom…. – mondtam, és alig érzékelhető mozdulattal közelebb simultam hozzá. Azon gondolkodtam – folytattam miközben éreztem, hogy mozdulatomra ő is kicsit megszorított engem –, hogy vajon tudunk-e valami újat kitalálni. Tudod, a szexben. – Kis rezzenés mutatta, hogy a téma nem volt hatástalan az érzékeire.

Szerintem a legtöbb dolgokat már megcsináltuk – válaszolta kis idő múlva. – Legfeljebb ezeket lehetne valahogy kombinálni.

Ó, szerintem van még olyan, ami eddig nem volt – mondtam, és arra gondoltam, hogy igen, most ahhoz lenne kedvem, hogy egy jót szeretkezzünk, aztán aludhatnánk egy nagyot ebben a szürke szombati délutánban.

Mesélj, kicsim, mi jutott eszedbe? – kérdezte, és még egy mozdulattal közelebb jött hozzám. A lábát átemelte a lábamon, most már teljesen körbezárta a testemet.

Szerintem én tudnék neked újat mutatni. Elhiszed?

Nem tudom elképzelni – válaszolta.

Ha mégis, akkor kérhetek tőled valamit, mondjuk, jutalomként? – kérdeztem, miközben rácsókoltam a szemére.

Mit szeretnél?

Egy teljes óra kényeztetést – válaszoltam azonnal, gondolkodás nélkül.

Azt megkaphatod, kicsim. De ha nem lesz új, akkor én is kérhetek valamit, ugye?

Te is kérsz egy óra kényeztetést?

Szerintem így jogos – válaszolta, és közben érzetem, hogy változás történt: az álmos hang megváltozott, inkább várakozó lett, és az alvásra készülő, pihenő test is kezdett megélénkülni, figyelő lett, izmai dolgozni kezdtek, megint megszorított.

Akkor készülj fel életed legszebb és legkínzóbb kalandjára – mondtam mosolyogva, és újra megcsókoltam a szemét, aztán a száját is. Átölelt, szorosan magához vont, egész testével szorított, és már nem én csókoltam őt, hanem ő engem. Elmúlt az álmosság, átvette a helyét a kíváncsiság és a vágy.

Na akkor rajta – gondoltam, és magamhoz vettem az irányítást. Hátára fordítottam, és két lábammal közrefogva a testét, végigsimultam a mellkasán, rátámaszkodtam a két karomra, és nagyon finoman csókolni kezdtem a száját. Lehunyt szemmel élvezte a csókot, egyik karjával körbeölelte a derekamat, másik a nyakam köré fonódott. 

Ágyékomat az övéhez szorítottam, és éreztem, hogy férfiassága is feltámadt. Már kezdte volna átvenni az irányítást, éreztem a mozdulataiból, de nem engedtem: most én irányítok, mert valami újat csinálunk… Olvasd tovább az Erotika blogon!

18+: Kikötözöm a kedvesem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top