Szex

18+: Anális szex – Miért vágyik rá annyira?

Olvasónk nem érti, miért vágyik annyira a férje a szex ezen formájára, hogy akár könyörögni is képes érte. Többször megpróbálták, de a fájdalom miatt nem ment... A feleség annyira kíváncsi a férje vágyának okára, hogy dr. Gerevich Józsefhez fordult válaszért.

Kedves Doktor Úr!

Mielőtt  felteszem a kérdésemet, leírnám, hogy a férjemmel 12 éve vagyok együtt, néhány hónappal a megismerkedésünk után már össze is költöztünk. Elsöprő volt a kezdeti vonzalom. Ő kreol bőrű, szép férfi, pont az esetem, én nagyon szép (ennek ellenére nem nagy önbizalmú) hosszú szőke hajú, kék szemű nő vagyok – pont az ő esete. A mai napig is megőrül értem, ha lehetne, minden pillanatban ágyba 18+: Anális szex - Miért vágyik rá annyira?vinne tizenkét év és négy gyönyörű gyermek után is. Három évvel vagyok idősebb nála, adok magamra,  ahogy csak tudok, bár a  kölkök lestrapálnak, nincs külső segítség. Ez meg is látszik abban, hogy a szexet úgy kívánom, mint egy hátba vágást esténként, mikor a haramiáktól végre megszabadultunk. Még ez sem lenne baj, szeretjük egymást, párom lelki partner is, én pedig néha erőt veszek magamon, ennyivel tartozom neki. Sajnos orgazmusom még sosem volt aktus útján, de szerencsére a kedvesem más úton-módon mindig segít a kielégülésben, ha igénylem. Így jól el is volnánk. A kérdésem pedig most jön: miért akar a férjem állandóan anális szexet? Két-három éve hozakodott elő az ötlettel, ami azóta is a viccelődős kéréstől a könyörgésig minden nap téma köztünk. Néhányszor már belementem a dologba, és minden kívánságom ellenére elhatároztam, hogy megadom neki, ha ez kell a boldogságához, de képzelje, egyszer se sikerült. Akkora a fájdalom, hogy még spicces állapotban sem tudtam elviselni. Félúton mindig meg kellett szakítanom a dolgot. A sikertelenség ellenére a következő négy-öt napban mindig komoly aranyeres tünetektől szenvedtem. Persze nem gondolnám, hogy ez a házasságunkat veszélyeztetné, de a “kuncsorgások” nem maradnak abba, annak ellenére, hogy kijelentettem, felejtse el. Nem foghatom fel: miért lehet ennyire fontos ez a dolog, ha már egyszer ott van a vagina, ami éppen erre való? Vagy ennyire befolyásolhat valakit a (pornó)média, ahol ez természetes? Én miért nem vagyok akkor erre képes? Fizikális okai lehetnek? Már azt is a szemére vetettem, hogy férfi kéne neki, hiszen a homokosok vágynak ilyesmire, de jól tudom, hogy férjem minden téren nagyon maszkulin. Egyszóval, nem tudom az egészet mire vélni, reménykedem, hátha ön meg tudja fejteni a kérdést. Mivel nincs igazi problémám, csak kíváncsi vagyok, írásom nem érdemes a nyilvánosságra. Hálásan megköszönném mégis, ha válaszolna, és ha van esetleg valami ötlete, segítene megérteni helyzetemet. Köszönöm.

Tisztelettel, egy olvasója

Dr. Gerevich József válaszát az Intimitás blogon olvashatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top