Szex

18+: Testi mesék – az első intim pillanat

Egy találkozó. Első eset, hogy nem nyilvános a helyszín. Irodába érkezik a Nő. Késik, nem szándékosan, és tudja, hogy késése az együttlét rovására fog menni. A Férfi izgatott már nagyon. Régen látta a Nőt, nagyon régen....

A Férfi nincs hozzá szokva, hogy váratják. Se a munkájában, se a magánéletében. A várakozás mégsem vált ki belőle dühöt, inkább visszarepíti őt fiatalkorába, amikor még mindenki bohókás és kapkodós volt. Az ablakban áll. A Nő kocsiját figyeli. Vár és vár… Izgatottsága pedig már az elviselhetetlenség határát súrolja. Rég nem érzett ilyet. Türelme fogytán, és nemcsak hogy fogytán, el is fogyott. Nem bírja tovább, üzen a Nőnek. Üzen úgy, hogy nem tudja, amikor a “send” gombot lenyomja, a Nő abban a pillanatban már az iroda ajtajában áll, és mielőtt bekopogna, még egy utolsó pillantást vet telefonjára – vajon ki üzent neki? A játék, hogy üzenetben válaszol, csak fokozza a kedélyeket.

 “Kicsit késésben?” – jött az üzenet a Férfitól

“Itt vagyok” a válasz erre

“Én vagyok itt”

“Én is”

Az utolsó üzenet mint végszó hatott, és az iroda ajtaja kinyílt. Ott álltak egymással szemben, a külvilágot kizárva, zakatoló szívvel. A Nő belépett, az ajtó becsukódott, és ahogy visszafordult, a Férfi szorosan átölelte. A Nő pedig ösztönösen viszonozta az ölelést. Érezték egymás szívverését, és a zakatoló ütem mégis mérhetetlen nyugalmat árasztott magából. Ez az ölelés túlmutatott a szexuális fantáziálásokon, ebben az ölelésben ott volt az a feltétel nélküli bizalom, az őszinteség, ami mindkettejük életében hiányzott. Egymásra találtak ott először, egymásra barátként, emberként, Férfiként és Nőként….

A teljes történetet az Inside of love blogon találod.

18+: Testi mesék - az első intim pillanat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top