Szex

Afrodiziákumok – tényleg hatnak?

Hervasztó hír, hogy nincs tudományos bizonyíték arra, hogy bármilyen növényi vagy állati eredetű étel a szó orvosi értelmében szexuális vágyfokozó lenne. Viszont rengeteg olyan táplálékunk akad, amelyek ásványi anyag tartalma a szervezet egészséges működését segíti, és ezen keresztül van hatással a szexuális teljesítményre.

Afrodiziákumnak nevezik azokat az ételeket, amiktől az embernek kedve támad egy kis huncutkodásra. Sokan úgy hiszik, hogy ezekben a vágykeltő ételekben van valamilyen különleges anyag, ami ellenállhatatlanul felizgatja a férfiakat és nőket, és amitől automatikusan az ágyban végződik majd az osztrigavacsora. Pedig nem. Nem egy csodaszer, hanem az étkezés rítusa, az ételek állaga és fantáziát beindító alakja stimulálja az érzékeket és pörgeti fel a vágyat. Igaz, hogy vannak olyan ételeink, amelyek a szexuális teljesítőképességhez, fogékonysághoz nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaznak, de ezek sem úgy működnek, mint a kis kék tabletta, ami 2 perc alatt oldja meg a potencia gondokat. Egészséges táplálkozás és az alábbi ételek rendszeres fogyasztása mellett számíthatunk arra, hogy nem lesznek szexuális problémáink és a testünk működni fog minden helyzetben.

Afrodiziákumok – tényleg hatnak?

 

Osztriga
Magas cinktartalma jótékonyan hat a férfi termékenységre. A benne található aminosavak a nemi hormonok termelésében játszanak fontos szerepet.

Csokoládé
Magnézium tartalma az agy dopamin szintjét befolyásolja, ami viszont felelős az érzékek élességéért, az öröm- és eufória érzetért.

Avokádó
A gyümölcs magas E vitamin tartalma az, amitől virgonc, fiatalos kedv keríti hatalmába a fogyasztóit még idősebb korban is.

Banán
A benne található bromelain pedig a tesztoszteron termelést emeli, a foszfor és B vitamin pedig energikussá, kitartóvá tesz.

 

Afrodiziákumok – tényleg hatnak?

Méz
A boron tartalom felpezsdíti az ösztrogén és tesztoszteron termelést, magas energiatartalmából fáradhatatlanságot és jó hangulatot meríthetünk.

Oliva bogyó
Az antioxidánsokban bővelkedő termés szívre és keringésre gyakorolt fiatalító hatása a teljesítőképességet tornázza fel.

Füge
Foszfortartalma a férfi nemzőképességét segíti, antioxidánsai megbízható erőnlét és jó közérzet adnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top