Szex

18+: Testi mesék – a férfi nem bírja tovább

A Férfi egyre konkrétabban tapogatózik. A "kedvenc" póz, egy kérdés, mely a megvalósulás pontos jelenetét hivatott felvezetni. A kíváncsiság nagy úr, és a Férfi uralkodó típus. És a Nő válasza lassan, de megérkezik.

“Furcsa mód nem a kedvenc pózom izgat fel fizikailag a legjobban, hanem inkább csak az agykéregben… Ami viszont a fizikai dolgokat illeti, az erős, de nem gyors, hanem határozott és mélyreható mozdulatokat szeretem… Mikor érzem a Férfit, az erejét, a testet! Nem szeretem, mikor odavarrnak az ágyhoz, de mindenképp azt szeretem, ha a mozdulatoknak, a lökéseknek ellen kell tartanom, mert erősen jönnek felém/belém… Ezzel ellentétben az orális szexnél csak a finom érzéki érintést, a nyelv játékát élvezem, de azt nagyon…! Mikor csiklóm szinte visszacsókol…!

És közben egy kis időt hagyva neki a csikló mellett az ölem mélye is kap valami keményet…

Ezzel beléptünk a konkrétumok világába… Felvállalva azt, hogy ezekre a részletekre emlékeznünk kell majd találkozásainkban… mert ha nem, akkor a játék felszínessé süllyedhet. Óvatosan… Lena”…

A teljes történetet az Inside of love blogon olvashatod.

18+: Testi mesék - a férfi nem bírja tovább

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top