Szex

18+: Tabudöntögetés: a prosztatamasszázs

Bloggerünk ismét a tőle megszokott őszinteséggel mesél és ad ötleteket az újdonságra vágyóknak.

Tudom, megint egy olyan témát hozok fel, amiről senki sem akar beszélni, a pasik meg főleg nem mernek, de ettől függetlenül elég nagy százalékuk gondolkozott már el azon, milyen lehet, ha az ő “nyílásukat” kényezteti valaki. Először is azt a téves sztereotípiát szeretném tisztázni, hogy attól, mert ez valakinek eszébe jut, még nem meleg. Sőt, még csak nem is biszex. Egyszerűen csak kíváncsi. Ugyanis, a férfiaknak a prosztata izgatása belül az az érzékeny pont, ami a nőknek a G-pont. Annak stimulálásával lehet elérni ugyanazt a felfokozott izgalmi állapotot, mint a másik nemnél. Természetesen, ez nem jelenti azt, hogy ha szex közben feldugom az ujjam egy férfinek, akkor az rögtön elélvez.

Ez a fajta játszadozás legalább olyan komoly előkészületeket igényel, mint a popószex a nők esetében. Mik is hát a lehetőségek?
1. Popóizgatás – általában ezen a néven szerepel a “menümben”, annyit jelent, hogy miközben – általában orálisan – kényeztetem a pasit az egyik ujjammal óvatosan és finoman simogatom a popsilyuk környékét. Ilyenkor nincs “behatolás”, csak a golyók és a nyílás közti érzékeny bőrt, illetve magát a nyílás környékét izgatjuk. Sokan erre most biztosan felhördülnek, hogy fúúúúúj, de igazából, szerintem, ha a másik fél ápolt és tiszta, akkor nem különbözik sokban attól, amikor minket kényeztetnek orálisan. Plusz, az egyik alapelvem, az ágyban minden szabad és semmi sem undorító, ami mindkét fél beleegyezésével történik. Vagyis, ha ilyen élményt okozunk a férfinek, akkor utána bizton számíthatunk a hálájára, hasonló mértékben.

2. Popóizgatás nyelvvel – bármilyen prűd világban is élünk látszólag, ha nem lett volna rengeteg olyan vendégem, akik ezt kérték, akkor biztosan nem beszélnék róla. Egyébként meg, nagyon sokan közülük a nőket is szeretik ezen a módon kényeztetni, vagyis nem csak a csiklót nyalják szívesen és a hüvely környékét, de lelkesen lejjebb is csúsznak egy lyukkal. Szóval, ha a pasikban ez nem kelt visszatetszést, akkor bennünk se keltsen. Alapvető előtte a tisztálkodás, talán említenem sem kéne, plusz, jót tesz a cél érdekében, ha a férfi is megborotválkozik odalent, sokkal higiénikusabb az egész. Még az olyan szexuális amazonokban is, mint én, azért felmerül, hogy van-e bármilyen betegségre való veszélye ennek, ezért amikor utoljára szűrésen jártam megkérdeztem a nagyon kedves védőnőt, akihez az elmúlt három évben minden hülye kérdésemmel fordulhattam. Azt mondta, ha az esemény után fertőtlenítek, például szájvízzel, akkor igazából nagy baj nem lehet.

A teljes cikket a Sorskerék blogon találod.

 

18+: Tabudöntögetés: a prosztatamasszázs

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top