Szex

Vegyetek részt az első országos selfie-csókversenyen!

Egy magyar startup fejlesztésének köszönhetően a világon először hazánkban szerveznek élő, videostreamingen alapuló csókversenyt február 14–15-én. Az ingyenes alkalmazással szelfiző szerelmesek okostelefonos közvetítéseit az egész országból, sőt a határon túlról is várják. A nézők, szurkolók, barátok a legjobb streameket "echó"-kkal jutalmazhatják, a nyertes szerelmeseket pedig csókjuk egy hosszú hétvégére Párizsba repíti.

Országos selfie-csókversenyA most divatos selfie műfaját új magaslatokba emelhetik azok a párok, akik részt vesznek az I. Országos Selfie-Csókversenyen február 14–15-én. A különleges bajnokságot egy magyar startup, az Artklikk szervezi, amely tavaly decemberben publikálta az ANGL (Your Angle of Reality) nevű, ingyenesen letölthető mobilalkalmazását. Az élő videostreamingen alapuló szolgáltatás a világon egyedülálló módon teszi elérhetővé és a közösség számára értékelhetővé az élő, mobiltelefonos közvetítéseket.

Az ANGL-közvetítések valós időben böngészhetők az alkalmazásban, illetve a térképen is. Minél többen közvetítenek, annál több helyre bekukkanthatunk, mi történik ott éppen. A közvetítések leállítása után a videók hamarosan kihullanak az alkalmazásból, hacsak a közösség nem gondolja úgy, hogy meghosszabbítja azok életét. A siker visszhangját az ANGL alkalmazásban “echó”-ban mérik. Annál tovább nézhetők meg a már lezárult közvetítések, minél több echót kapnak. A videó készítője pedig ANGL-pontot kap, így versenyekben is részt vehet.

Az első ilyen bajnokság lesz tehát a Valentin-napi I. Országos Selfie Csókverseny, melyen a részvétel nagyon egyszerű: töltsd le az ingyenes ANGL alkalmazást iOS vagy androidos telefonra, regisztrálj Facebook-profillal, és már indulhat is a közvetítés! A zsűri a közösség: a legtöbb echót kapott csók nyer. Érdemes ezért akár több különleges helyen elcsattant csókot is közvetíteni a verseny két napja alatt.

Vegyetek részt az első Országos selfie-csókversenyen!

A bajnokságon a határon túlról érkező selfie-k is részt vehetnek. A fejlesztők nemcsak a szerelmeseket, hanem a szurkolókat is várják, akik barátaik vagy akár településük legjobb csókjait jutalmazhatják echocunamival. További részletek a www.angl.tv oldalon és az alkalmazás Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top