Szex

18+: Anális szex kétszer

Az anális szex érzékeny műfaj, amit nem mindegyik férfi tart fejben. Egy prostituált történeteit olvashatjátok.

Érdekesen alakult az elmúlt 12 órám. Mivel már nem nagyon dolgozom, ezért elég fura, ha egy nap két vendég is jön, az viszont, hogy totál ugyanazt a programot kell végigzongoráznom velük, az még ennél is elképzelhetetlenebb.

18+: Anális szex kétszerÉpp életem mézével beszélgettem telefonon, amikor csörgött a másik, és egy elég kellemes hang invitált házhoz. Első gondolatom az volt, hogy nemet mondok, de aztán győzött a józan ész, hiszen az elkövetkezendő másfél hónapban elég sok pénzre lesz szükségem. Így aztán elköszöntem az én drágámtól, majd gyorsan összekaptam magam, és nagyjából félóra múlva már a helyszínen is voltam.
Egy nagyon kedves pasi fogadott, amíg egy pohár innivalót töltött nekem, addig – szokásomhoz híven – szemrevételeztem a könyvtárát, és feltűnt, hogy meglehetősen sok erotikus irodalmat tartalmaz. Ebből aztán jó kis beszélgetés kezdődött, bár utálok bárkivel is együtt fürdeni, mert általában úgyis szopásba torkollik, és minden lesz belőle, csak tisztálkodás nem, vele mégis egészen természetesen alakult a dolog. Igazából nem egyeztünk meg a programot illetően, de nem számított, mindenre nyitott voltam.

Amint végre ágyba kerültünk – bár a telefonban még masszázsról is szó volt –, egyből nekitámadt a melleimnek, aztán természetesen keményen szopatós mélytorok következett, mialatt ő lelkesen ujjazott engem. Egyszer csak úgy fordult felém, hogy egyértelmű volt, arra vágyik, hogy a fenekét izgassam a nyelvemmel. Ezt meg is tettem minden további nélkül, mert ha valaki tiszta és ápolt odalent, akkor nekem nem okoz gondot az effajta kényeztetés. Közben én is elélveztem, aztán gyorsan gumit húztunk, és következett a szex. Igazából először furcsállottam, hogy ilyen jól bírja, de később bevallotta, hogy megivott alapozásként egy fél üveg pezsgőt, hogy ne süljön el olyan hamar. Ennek nagyon örültem, mert a farka pont megfelelő hosszúságú és vastagságú volt egy jó kis menethez.

 

Nekiálltunk szexelni, majd viszonylag hamar átkerült a fenekembe a szerszám. Nagyon lassan, óvatosan, gyengéden csinálta az elején, aztán, amikor a fenekem már hozzászokott, akkor belelendültünk, és úgy tűnt, a mocskos szám, amit mindig az anális szex hoz ki belőlem, neki is bejött. Végül két kisebb technikai szünet után így is lett vége, én is elmentem még párszor, aztán újra megmosakodtunk és beszélgettünk még néhány szót, majd távoztam. Nagyon kedves embert ismertem meg, aki ráadásul megfelelő intelligenciával is rendelkezik, bizonyos pillanatokban úgy éreztem magam, mintha már nem először lennénk együtt. Egy kicsit fáradtan indultam haza, azt hittem, ezzel vége is a napnak, de mára nem ez volt megírva. Olyan hajnali négy körül megint csörgött a telefon és egy fiatal srác hívott, szerette volna, ha házhoz megyek.

A folytatásért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top