Szex

18+: “Ez a tudás hatalom a nők kezében” – interjú egy lingammasszőrrel

A lingam, avagy a hímvessző különleges masszázstechnikája nagy hatalmat ad a nők kezébe, az a férfi, aki ezt otthon megkapja, nem fog másfelé vágyódni. Csillám, a lingammasszőr avat be minket e gyógyító és örömteli technika ősi titkaiba.

Csillám egy tágas belvárosi lakásban fogad. Kortalan, kedves, határozott nő, erős kisugárzással. Profi masszőr ő, aki többek között egy olyan tantrikus technikát alkalmaz, ami csodát tehet a férfiak szexuális életével. Teával kínál, és néhány perc múlva már a női lét nagy titkairól beszélgetünk.

A lingammasszázs egy tantrikus masszázstechnika, amelynek során a férfi különleges gyönyörben részesül. (A lingam szanszkrit szó és hímvesszőt jelent.) A lingammasszázsnál az orgazmus nem cél, hanem inkább kellemes mellékhatás. Nemcsak a hímvesszőt, hanem a heréket, a gátat és a prosztatát is masszírozzák. Ezzel a technikával hosszabb távon olyan szexuális problémák is orvosolhatók, mint a korai magömlés és a merevedési zavar.  

 

– Bizonyára nemcsak szingli vendégek jelentkeznek be hozzád. Megcsalás a lingammasszázs?

– Határozottan állítom, hogy nem, mivel nem történik sem orális szex, sem aktus. Én nem a “bújtatott” barátnő vagyok, akit el kell dugni vagy titkolni. Mégis kevesen mondják el otthon, hogy befizettek egy ilyen masszázsra, vagy hogy szeretnék ezt kipróbálni. Csak néhány olyan vendégem van, akinek tudja a partnere, hogy eljön hozzám. Tisztelem azokat a hölgyeket, akik születésnapra, évfordulóra vagy karácsonyra befizetik hozzám a partnerüket. Sokszor kellene ezt tenniük a nőknek, így más alapokra helyeznék a bizalmat a kapcsolatukban.

Ugye ez a jelenet mindenkinek megvan a Szex és New Yorkból?


– Miért keresik a párkapcsolatban élők az ilyen szolgáltatásokat?

– Egy régi vendégemet idézem, akinek különlegesen jó a kapcsolata a feleségével, 20 éve élnek együtt, két gyerekük van. A férfi egyszer ezt mondta: “A feleségemtől mindent megkapok, csinos és értelmes, de nem tud más lenni. Mindig ugyanaz a nő marad.” A pasiknak tehát nem egy szebb, fiatalabb, okosabb nő kell, csak másik. Lehet, hogy az a másik nem jobb, de kell a hódítás és a vadászat. Fontos lenne, hogy a nők ne féltékenykedjenek egy ilyen erotikus masszázs miatt, mert ez is egyfajta változatosság. És a férfi legalább nem megy el pénzért egy prostituálthoz, így éli meg ezt az igényét.

– Miért sajátítottad el ezt a technikát?

– Tizenhárom évvel ezelőtt kezdtem el gyógymasszőrként dolgozni. Először egy luxushotelben helyezkedtem el Budapesten, és az egyik kolléganőm összeismertetett azzal az emberrel, akitől később a lingammasszázst elsajátítottam.

– Mit tartalmaz egy lingammasszázs?

– A masszázsprogramok 1,5, 2 és 2,5 órásak, a vendég lezuhanyozhat, szaunázhat. Minden esetben egy teljes testmasszázzsal kezdek, a lingamrész pedig kb. 20-30 perc, de ha a vendég bírja, akár 40-50 perc is lehet. Én nem rövidítek, sőt. A lingammasszázs során különleges technikákat alkalmazok, amelyekkel a magömlés többször visszafogható. A vendégek szinte nem is a végkifejletre koncentrálnak, hanem élvezik az oda vezető utat.

– Előfordult, hogy ennél többet akartak a vendégeid? Hogyan tudod elkerülni a félreértéseket?

– Amikor felhívnak, elmondom, pontosan mivel foglalkozom. Határozott a hangom, ez alapján már érzik a vendégek, hogy mihez tartsák magukat. Mindig hangsúlyozom, csak az történik majd, amit telefonon megbeszéltünk, és ez pluszpénz felajánlásával sem fog megváltozni. Ha valaki a masszázs közben mégis megkérdezi, lehet-e orális szexet vagy aktust kérni, határozottan elutasítom. Ez utóbbiak az ősi női mesterséghez tartoznak, ami a szexuális szolgáltatásról szól, azt máshol keresse. A masszőr a két kezét használja. Egyébként nem szokott gond lenni. A határozottságom az, amivel a félreértéseket elkerülöm.

– Milyen korú vendégeid vannak?

– Főleg 25 évnél idősebb férfiak jönnek, és akad olyan vendégem, akinek 80 évesen is van erekciója. Az idősebbeknek mindig elmondom, mit tehetnek azért, hogy a hetedik ikszen túl is aktívak legyenek: sportoljanak, figyeljenek az egészséges étkezésre, a pihenésre, és ne csak pisilésre használják a férfiasságukat. Máskülönben “elfelejti”, hogy mire való, és amikor előkerül egy hölgy, jönnek a problémák, a korai magömlés, vagy nem akar a merevedés összejönni. Ha ránézek a vendég hímvesszőjére, a bőr állagából és a színéből meg tudom mondani, hogy használják-e rendszeresen szexre.

18+:


– Tapasztalataid szerint mi rejlik a férfiak szexuális problémái mögött?

– Akár korai magömlésről, akár erekciós zavarokról van szó, a testi bajok nagy része a lelki problémák kivetülése. Ha valami baj van, az a férfiaknál a nadrágban jelentkezik először. Ha pedig itt baj van, akkor minden elkezd felborulni, mint egy kártyavár. Megváltozik a kapcsolatuk a partnerükkel, a gyerekükkel, a főnökkel, viták és állandó feszültség fogják jellemezni a mindennapjaikat. A gazdasági válság egyre több problémás férfit “termel”, sokkal többet kell dolgozniuk, nagyobb a teher rajtuk. Okozhat gondot a “muszájszex” is, amikor a nő csak azért megy bele a dologba, hogy ne legyen ebből vita, és gyorsan túl akar esni az egészen. A férfiak észreveszik ezt, és lehetnek ettől is merevedési problémáik.

– Ezek szerint néha a nők is hozzájárulnak a problémák kialakulásához.

– Van olyan barátom, akinek 20 éves korában a nagy szerelme leszólta a péniszét, mert kisebbnek találta az átlagnál. Ez a pasi azóta sem tudta ezt feldolgozni, pedig eltelt azóta újabb 20 év. Míg a nők egy része hajlandó kés alá feküdni, hogy nagyobbak és szebbek legyenek a mellei, a férfiak számára egyelőre nem létezik biztonságos eljárás a méret megnövelésére. Ha egy nő vita közben megalázza ezzel a férfit, egy életre tönkreteheti az önbecsülését.

– Hogyan segíthet a lingammasszázs?

– Korai magömlés esetén meghosszabbítható az ejakulációig eltelt idő, és a merevedési problémákat is lehet orvosolni. Én 4-6 hónap alatt tudok eredményt elérni, ha kéthetente eljön hozzám a vendég. Sajnos sokan ezt túl hosszú időnek tartják, és inkább elugranak a gyógyszertárba azért a bizonyos tablettáért. A masszázs mellett azt is megkérdezem, mi van otthon, mi a helyzet a partnerrel. Sokszor kiderül, hogy nincs otthon szex, vagy az, hogy a férfi folyamatosan hazudik otthon. Az esetek túlnyomó többségében kommunikációs szakadék tátong a két fél között. Fontosnak tartom, hogy mindenki őszintén beszéljen a partnerével a problémáiról. Nemcsak azt akarom látni, ami – szó szerint – a kezem alatt van.

– Lehet-e ilyen munka mellett tartós kapcsolatot kialakítani?

– Igen, de ehhez az kell, hogy az illető megismerjen engem, megértse, hogy ki vagyok. Erős bizalom és empatikus készség is szükséges.

– Hogyan lehet megtanítani ezt a masszázstechnikát?

– A lingammasszázs-tanfolyam egy 4 x 2 órás képzés. Megmutatom a mozdulatokat, és utánam kell csinálni. Nem egy uborkán vagy banánon, hanem élő emberen gyakorolunk. Az alany az egyik barátom, aki természetesen nagyon szereti ezt a feladatot. A tanfolyam résztvevőinek először persze furcsa az egész, intim helyzetbe kerülnek egy vadidegen férfival, ezért lazán és sok humorral kezeljük a dolgot. Az oktatás persze nemcsak a gyakorlatról szól, sokat beszélgetünk, megosztom a sokéves tapasztalataimat. Más tantrikus technikákat is tanítok.

– Ha lesz lányod, átadod neki ezt a tudást?

– Szerintem ez hozzátartozik a nőiességhez. Ez a tudás hatalom. Fel lehet vele dobni, és meg lehet menteni vele kapcsolatokat. Ha ezt a tudást a partner otthon megtapasztalja, nem lesz kedve máshová menni. Ha pedig mégis megteszi, lesz összehasonlítási alapja és visszatér. Természetesen otthon nem kell szigorúan követni a megtanult menetrendet, lehet közben szeretkezni, pihenni, ahogy a helyzet adja. Ha erre egy nő ráérez, tényleg az ujja köré csavarhatja a férfiakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top