nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szex
18+: “Ez a tudás hatalom a nők kezében” – interjú egy lingammasszőrrel

18+: “Ez a tudás hatalom a nők kezében” – interjú egy lingammasszőrrel

A lingam, avagy a hímvessző különleges masszázstechnikája nagy hatalmat ad a nők kezébe, az a férfi, aki ezt otthon megkapja, nem fog másfelé vágyódni. Csillám, a lingammasszőr avat be minket e gyógyító és örömteli technika ősi titkaiba.
C. K.
f Ajánlom

Csillám egy tágas belvárosi lakásban fogad. Kortalan, kedves, határozott nő, erős kisugárzással. Profi masszőr ő, aki többek között egy olyan tantrikus technikát alkalmaz, ami csodát tehet a férfiak szexuális életével. Teával kínál, és néhány perc múlva már a női lét nagy titkairól beszélgetünk.

A lingammasszázs egy tantrikus masszázstechnika, amelynek során a férfi különleges gyönyörben részesül. (A lingam szanszkrit szó és hímvesszőt jelent.) A lingammasszázsnál az orgazmus nem cél, hanem inkább kellemes mellékhatás. Nemcsak a hímvesszőt, hanem a heréket, a gátat és a prosztatát is masszírozzák. Ezzel a technikával hosszabb távon olyan szexuális problémák is orvosolhatók, mint a korai magömlés és a merevedési zavar.  

 

– Bizonyára nemcsak szingli vendégek jelentkeznek be hozzád. Megcsalás a lingammasszázs?

– Határozottan állítom, hogy nem, mivel nem történik sem orális szex, sem aktus. Én nem a “bújtatott” barátnő vagyok, akit el kell dugni vagy titkolni. Mégis kevesen mondják el otthon, hogy befizettek egy ilyen masszázsra, vagy hogy szeretnék ezt kipróbálni. Csak néhány olyan vendégem van, akinek tudja a partnere, hogy eljön hozzám. Tisztelem azokat a hölgyeket, akik születésnapra, évfordulóra vagy karácsonyra befizetik hozzám a partnerüket. Sokszor kellene ezt tenniük a nőknek, így más alapokra helyeznék a bizalmat a kapcsolatukban.

Ugye ez a jelenet mindenkinek megvan a Szex és New Yorkból?


– Miért keresik a párkapcsolatban élők az ilyen szolgáltatásokat?

– Egy régi vendégemet idézem, akinek különlegesen jó a kapcsolata a feleségével, 20 éve élnek együtt, két gyerekük van. A férfi egyszer ezt mondta: “A feleségemtől mindent megkapok, csinos és értelmes, de nem tud más lenni. Mindig ugyanaz a nő marad.” A pasiknak tehát nem egy szebb, fiatalabb, okosabb nő kell, csak másik. Lehet, hogy az a másik nem jobb, de kell a hódítás és a vadászat. Fontos lenne, hogy a nők ne féltékenykedjenek egy ilyen erotikus masszázs miatt, mert ez is egyfajta változatosság. És a férfi legalább nem megy el pénzért egy prostituálthoz, így éli meg ezt az igényét.

– Miért sajátítottad el ezt a technikát?

– Tizenhárom évvel ezelőtt kezdtem el gyógymasszőrként dolgozni. Először egy luxushotelben helyezkedtem el Budapesten, és az egyik kolléganőm összeismertetett azzal az emberrel, akitől később a lingammasszázst elsajátítottam.

– Mit tartalmaz egy lingammasszázs?

– A masszázsprogramok 1,5, 2 és 2,5 órásak, a vendég lezuhanyozhat, szaunázhat. Minden esetben egy teljes testmasszázzsal kezdek, a lingamrész pedig kb. 20-30 perc, de ha a vendég bírja, akár 40-50 perc is lehet. Én nem rövidítek, sőt. A lingammasszázs során különleges technikákat alkalmazok, amelyekkel a magömlés többször visszafogható. A vendégek szinte nem is a végkifejletre koncentrálnak, hanem élvezik az oda vezető utat.

– Előfordult, hogy ennél többet akartak a vendégeid? Hogyan tudod elkerülni a félreértéseket?

– Amikor felhívnak, elmondom, pontosan mivel foglalkozom. Határozott a hangom, ez alapján már érzik a vendégek, hogy mihez tartsák magukat. Mindig hangsúlyozom, csak az történik majd, amit telefonon megbeszéltünk, és ez pluszpénz felajánlásával sem fog megváltozni. Ha valaki a masszázs közben mégis megkérdezi, lehet-e orális szexet vagy aktust kérni, határozottan elutasítom. Ez utóbbiak az ősi női mesterséghez tartoznak, ami a szexuális szolgáltatásról szól, azt máshol keresse. A masszőr a két kezét használja. Egyébként nem szokott gond lenni. A határozottságom az, amivel a félreértéseket elkerülöm.

– Milyen korú vendégeid vannak?

– Főleg 25 évnél idősebb férfiak jönnek, és akad olyan vendégem, akinek 80 évesen is van erekciója. Az idősebbeknek mindig elmondom, mit tehetnek azért, hogy a hetedik ikszen túl is aktívak legyenek: sportoljanak, figyeljenek az egészséges étkezésre, a pihenésre, és ne csak pisilésre használják a férfiasságukat. Máskülönben “elfelejti”, hogy mire való, és amikor előkerül egy hölgy, jönnek a problémák, a korai magömlés, vagy nem akar a merevedés összejönni. Ha ránézek a vendég hímvesszőjére, a bőr állagából és a színéből meg tudom mondani, hogy használják-e rendszeresen szexre.

18+:


– Tapasztalataid szerint mi rejlik a férfiak szexuális problémái mögött?

– Akár korai magömlésről, akár erekciós zavarokról van szó, a testi bajok nagy része a lelki problémák kivetülése. Ha valami baj van, az a férfiaknál a nadrágban jelentkezik először. Ha pedig itt baj van, akkor minden elkezd felborulni, mint egy kártyavár. Megváltozik a kapcsolatuk a partnerükkel, a gyerekükkel, a főnökkel, viták és állandó feszültség fogják jellemezni a mindennapjaikat. A gazdasági válság egyre több problémás férfit “termel”, sokkal többet kell dolgozniuk, nagyobb a teher rajtuk. Okozhat gondot a “muszájszex” is, amikor a nő csak azért megy bele a dologba, hogy ne legyen ebből vita, és gyorsan túl akar esni az egészen. A férfiak észreveszik ezt, és lehetnek ettől is merevedési problémáik.

– Ezek szerint néha a nők is hozzájárulnak a problémák kialakulásához.

– Van olyan barátom, akinek 20 éves korában a nagy szerelme leszólta a péniszét, mert kisebbnek találta az átlagnál. Ez a pasi azóta sem tudta ezt feldolgozni, pedig eltelt azóta újabb 20 év. Míg a nők egy része hajlandó kés alá feküdni, hogy nagyobbak és szebbek legyenek a mellei, a férfiak számára egyelőre nem létezik biztonságos eljárás a méret megnövelésére. Ha egy nő vita közben megalázza ezzel a férfit, egy életre tönkreteheti az önbecsülését.

– Hogyan segíthet a lingammasszázs?

– Korai magömlés esetén meghosszabbítható az ejakulációig eltelt idő, és a merevedési problémákat is lehet orvosolni. Én 4-6 hónap alatt tudok eredményt elérni, ha kéthetente eljön hozzám a vendég. Sajnos sokan ezt túl hosszú időnek tartják, és inkább elugranak a gyógyszertárba azért a bizonyos tablettáért. A masszázs mellett azt is megkérdezem, mi van otthon, mi a helyzet a partnerrel. Sokszor kiderül, hogy nincs otthon szex, vagy az, hogy a férfi folyamatosan hazudik otthon. Az esetek túlnyomó többségében kommunikációs szakadék tátong a két fél között. Fontosnak tartom, hogy mindenki őszintén beszéljen a partnerével a problémáiról. Nemcsak azt akarom látni, ami – szó szerint – a kezem alatt van.

– Lehet-e ilyen munka mellett tartós kapcsolatot kialakítani?

– Igen, de ehhez az kell, hogy az illető megismerjen engem, megértse, hogy ki vagyok. Erős bizalom és empatikus készség is szükséges.

– Hogyan lehet megtanítani ezt a masszázstechnikát?

– A lingammasszázs-tanfolyam egy 4 x 2 órás képzés. Megmutatom a mozdulatokat, és utánam kell csinálni. Nem egy uborkán vagy banánon, hanem élő emberen gyakorolunk. Az alany az egyik barátom, aki természetesen nagyon szereti ezt a feladatot. A tanfolyam résztvevőinek először persze furcsa az egész, intim helyzetbe kerülnek egy vadidegen férfival, ezért lazán és sok humorral kezeljük a dolgot. Az oktatás persze nemcsak a gyakorlatról szól, sokat beszélgetünk, megosztom a sokéves tapasztalataimat. Más tantrikus technikákat is tanítok.

– Ha lesz lányod, átadod neki ezt a tudást?

– Szerintem ez hozzátartozik a nőiességhez. Ez a tudás hatalom. Fel lehet vele dobni, és meg lehet menteni vele kapcsolatokat. Ha ezt a tudást a partner otthon megtapasztalja, nem lesz kedve máshová menni. Ha pedig mégis megteszi, lesz összehasonlítási alapja és visszatér. Természetesen otthon nem kell szigorúan követni a megtanult menetrendet, lehet közben szeretkezni, pihenni, ahogy a helyzet adja. Ha erre egy nő ráérez, tényleg az ujja köré csavarhatja a férfiakat.

Megosztás Facebookon